Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ANKIETA - Tutorial do prawidłowego działania L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej ,bo widzę że masa ma problemy...

Piszcie..... ,mam mały problem z ankietą... .;x

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

masa problemow bo widocznie malo mysla, nic ma nic trudnego w odpaleniu L 

jesteś taki cwany bo Ci działa? gdyby Ci nie działało sam byś płakał i co chwila nowe tematy zakładał by Ci pomogli -,-

Opublikowano

@naturus

No wiem... ,ale co poradzisz..... jak taki poziom jest w tym kraju i na świecie ;D dolicz do tego ,że przeciętny użytkownik ma naście lat :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Pobierasz, wypakowywujesz i odpalasz jako admin, ot cała "fizolofja"

@Edit:

No niech ktoś zrobi takiego tuta.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

jesteś taki cwany bo Ci działa? gdyby Ci nie działało sam byś płakał i co chwila nowe tematy zakładał by Ci pomogli -,-

jak mi cos nie dzialalo to weszlAM na strone jodu i poszukalam tam rozwiazania, zazwyczaj one sa banalne, i sie tak nie pluj. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

jak mi cos nie dzialalo to weszlAM na strone jodu i poszukalam tam rozwiazania, zazwyczaj one sa banalne, i sie tak nie pluj. 

Panie, panowie po co takie spiny? Wiecie dobrze, że nie jesteście sławnymi "informatykami" ba nawet większość nie ma do czynienia nigdy z programowaniem w tym języku w jakim jest napisany L# a spinacie się jakbyscie naprawdę coś osiągneli w życiu. Niektórym naprawde może nie działać a skoro wszystko musi działać, to dlaczego nie dostałem odpowiedzi na mój problem http://www.mpcforum.pl/topic/1345122-l-updating/skoro mamy tylu wybitnych informatyków i programistów na tym forum.  Proponuje wziąśc meliske i przestać się spinać .

Co do tematu jestem na tak.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Oh serio? to bardzo się cieszę że to jest dla Ciebie takie banalne. :) to może i mi pomożesz z moim problemem? joduska.me i mpcforum.pl niestety nic nie dało.. :) http://www.mpcforum.pl/topic/1344624-co-może-być-nie-tak-że-mi-się-nic-nie-injectuje/

Opublikowano

Myślę, że by nie płakał xD

@Edit Tak ogólnie to L# to gówno pod względem 'optymalizacji' i mistrz w wypierdalaniu bugsplatów i błędów xD

Opublikowano

Nie potrzeba nic takiego. Wszystko jest już na forum, a my wam pomagamy jak coś nie działa. Gdybyście mieli podstawowe wiadomości o tym i przeszli rok podstawówki z nauką angielskiego to dalibyście sobie radę naprawdę....

Strona joduski jest dostępna więc polecam.

1. Pobierasz programy potrzebne

2. odpalasz jako administrator

Nic więcej wiedzieć praktycznie nie musisz -,-

Opublikowano

Nie, bo to nie przekracza umiejętności podstawówki ŚCIĄGNIJ, ODPAL, DODAJ, ZAZNACZ,WEJDZ I WCISNIJ SPACJE thats all. A no i jeszcze angielski co może być przeszkodą dla ludzi z gimnazjum którzy są pro elo huliganami i jarają fajki, much swag nigguh.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

A co jak nie injectuje? Nagle wszyscy tacy do przodu. Jak pisałem to nikt nie umiał mi pomóc (a próbowali za co dziękuje) Jak jesteście tacy zajebiści to moze powiedzie dlaczego L# nie injectuje.

Tak mam zaznaczone inject.

Tak mam netframework, directx, ms visual c++ też.

Tak uruchamiam jako administrator.

Opublikowano

A co jak nie injectuje? Nagle wszyscy tacy do przodu. Jak pisałem to nikt nie umiał mi pomóc (a próbowali za co dziękuje) Jak jesteście tacy zajebiści to moze powiedzie dlaczego L# nie injectuje.

bo jestes idiota, jakbys k***a myslal to bys sam probowal rozwiazac problem ale jestes idiota i tego nie robisz tylko piszesz na forum dla kidow i walisz gruche liczac ze ktos rozwiąże za ciebie ten problem no co za imbecyl no ja p******e.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

bo jestes idiotą i sluchasz tych bredni i instalowaniu wszystkich wersji visuala :]

@topic. Jestem na nie, jak ktoś chce to niech sobie sam radzi, takie tematy pomagające 9 latkom tylko psują tą gre. Tylko czekam aż zrobia sharpa za hajs :]

Opublikowano

C**j z tym że będzie na hajs jak i tak nie działa...

//edit:

Zamieszczam wzór następnego posta:

Nie działa ci bo jesteś <tu wpisz> i nie umiesz <tu wpisz>

Opublikowano

Masz Viste ? bo vista nie jest wspierana

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

win7

Moze wejdz w appdata  (Jak nie wiesz jak to kliknij ten znaczek windowsa i w okienku wyszukiwania wpisz %appdata% ) wejdz w roaming i usun caly folder league sharp i pobierz paczke hehem i zainstaluj moze pomoze

Jak chcesz to moge ci dac mojego L# Bo mi dziala tak jak powinno

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...