Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aura Kingdom

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra może ktoś z Was w to? Kim gracie? Ja zacząłem jakiś czas temu i według mnie jest całkiem okej. Chciałbym poznać wasze zdanie. Co wam się tam podoba, co nie. Co Was odrzuciło, co Was zatrzymało na dłużej. Jakieś drobne wskazówki (jak jest z expem, dropem na high levelu itp.) :)

Opublikowano

Miałem nadzieje, że gra będzie ''WoW'em'' w wersji Animie, i że będzie następcą Eden Eternal, jednak rzeczywistość jest okrutna. Zawiodłem się na tej grze. Z tego co wiem do gry ma zawitać nowa klasa Necromancer, jak przyjdzie jakiś większy dodatek to na pewno zagram.

Opublikowano

Od jakiegoś czasu już jest. Właśnie ją stworzyłem i gram nią. Fajnie bo na początku już samym można mieć 4 summony włączone w tym samym momencie które będą nas wspierać. 3 wybrane z 6 (można je zmienić w każdej chwili) które ma Necromancer oraz 1 którego każda klasa dostaje na początku. Ściągnąłem jeszcze Elsworda ale tam chyba teraz niezbyt dużo osób gra :) Też bym chciał jakiś większy udpate, taki naprawdę mega. Gdybym nie lubił anime to nie wiem czy bym w to grał. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...