Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modernizacja komputera

plokpl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie. Jestem zainteresowany modernizacją komputera do 2300zł. 

Oto mój sprzęt:

Procek: AMD Phenom 8750 Triple_Core Processor~2.4GHz

Grafika: ATI Radeon HD 3800 Series

Płyta główna: ASUS M2N-E

RAM: 8192MB RAM

Zasilacz: Corsair vx550w 

Win 7 

Komputer głowinie pod grę w cs go, lol i Dragon Age Inkwizycja  

Chciał bym żeby chodziło to na wyższych ustawieniach grafiki

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Jakaś konkretna obudowa czy noname?

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

O twoją obecną chodziło. I czy dyski Ci wystarczają? O ile masz.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Opublikowano

Obudowa - Mam Cooler Mastera, tylko nie wiem jaki model (obudowy nowej nie potrzebuje na razie)

Dysk starcza

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/eG24Dv/- Dostajesz dobrze wyposażoną płytę z kompletem wejść/wyjść na B85, standardowy lecz o dobrej wydajności czterordzeniowy i5 i 8GB RAM DDR3. Do tego karta graficzna niedostępna na morelach: http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=57173.

Jeśli chcesz zaoszczędzić to możesz wybrać GTX760/R9 280 albo kupić kartę używaną. Jak czegoś nie ma to pisz.

@Maczak jeszcze to trzeba sprzedać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...