Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal - video poradnik [by Farex]

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze po moim screenie wpadłeś na stworzenie tego tutoriala Kappa

Jedyne co mi nie pasuje to build, ale wiadomo każdy ma inny.

Jakim screenie? xD

Opublikowano

Super poradnik, nawet jak nie ma się zamiaru grać Ezem warto wiedzieć na jakiej zasadzie działa. Równie dobrze też można powiedzieć że na Eza łatwo się gra, bo ma słabe early wystarczy tylko unikać jego q :) 

x

Opublikowano

Super poradnik, nawet jak nie ma się zamiaru grać Ezem warto wiedzieć na jakiej zasadzie działa. Równie dobrze też można powiedzieć że na Eza łatwo się gra, bo ma słabe early wystarczy tylko unikać jego q :)

Właśnie o tym też wspominam w filmie. Od tego czy wygrasz linie czy nie, zależy trafianie q.

Opublikowano

@Farex

Bardzo fajny poradnik, mam takie samo zdanie na temat 'W'. Będzie poradnik do Zeda?

Opublikowano

Super poradnik własnie jestem po wygranej grze ezem 22 6 16 (plat IV).  Rób to co robisz bo dobrze Ci to idzie. Ciesze się, że mamy takich ludzi na forum i trzymam za Ciebie kciuki. ;)

Opublikowano

Widzę że coraz więcej coraz to lepszych poradników od Ciebie. No ładnie, świetny poradnik. :)

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...