Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oby na pewno ?

djbudownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym że nie wiem czy CS: GO wykorzystuje wszystkie zasoby mojego komputera ... 

Gdy stoje na respawn`ie jest 200 fps , gdy chodze skaczą 95 - 140 , 160 ( czasami spadaja do 50 , 60 ) 

tak ma być  ?

Moja specyfikacja : 

Procesor - AMD FX 6100 six core 3,30 GHz

Karta Graficzna -  ATI Radeon 7770 Series 1 GB , http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/7000/7700

DirectX - wersja 11

RAM - 8 GB (8192 MB)  ( dostępne  7,25 GB można to odblokować do full ?? ) 

Dysk - 1 TB

Płyta Główna - MSI 760GM-P23 (FX) , http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-760gm-p23-fx-413740/

Wymagania CS: GO - 

• Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 / AMD Phenom™ X3 8750 lub lepszy
  • Karta Graficzna: 256 MB +  Pixel Shader 3.0 NVidia 8600 / ATI Radeon HD 2400 lub lepsza
  • DirectX: wersja 9.0
  • RAM: 1GB XP / 2GB Vista
  • Miejsce na Dysku: 7,6 GB
  • System operacyjny: Windows® 7/Vista/XP 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Legenda
Opublikowano

Mam podobny sprzęt i tak samo me i nie narzekam, ponieważ nie odczuwam jakiś braków, które utrudniają rozgrywkę. Możesz wpisać w parametrach startowych jeszcze -high.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Procesor: AMD, mogłeś wziąć Intel, choć podobno teraz AMD się tak nie grzeją - nie wiem, raz w życiu miałem.

Karta Graficzna: Porównywalna do GTX 550 Ti, czyli 2 lata wstecz od aktualnych egzemplarzy.

DirectX: jak directx

RAM: Wizualnie wyświetla ci system wykorzystywaną ilość GB/MB ramu.

Płyta Główna: Nie było wydajniejszej? Chociażby z serii ASUS

Całokształt sprzętu wygląda na sprzęt typowo pod MSI/AMD, a dla mnie AMD jest dobry, ale na notatnik - czekam na krytykę wypowiedzi.

Nie sugeruj się wymaganiami. Wyłącz synchronizację pionową. Posiadając takowy sprzęt, przy monitorze 22' w górę lub 17' w dół przy max ust. możesz zauważyć spadki fpsów.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Jeszcze nagrywam na YT więc wtedy mam 80 - 90 

Nagrywając na YT zawsze zauważysz spadek fpsów, tym się nie kieruj.

Ewentualnie korzystaj z Action! tam bez anomalnych ścinek i spadku fpsów do max -5.

"Alea iacta est!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...