Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupno klucza do skrzynki odblokowuję rynek STEAM?

GrzesiekRPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w tytule, chciałbym się dowiedzieć czy kupno klucza do skrzynki odblokuje mi po 30 dniach rynek STEAM. Czy trzeba kupić klucz do gry?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Legenda
Opublikowano

@BonBox nie pisz jak nie wiesz. Kupno klucza do skrzynki odblokuje ci rynek jak kupisz go w grze.

Jasne. To czemu jak kupiłem klucz w grze i nawet grę skrócono tylko czas na odblokowanie rynku.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jasne. To czemu jak kupiłem klucz w grze i nawet grę skrócono tylko czas na odblokowanie rynku.

Ja jak kupiłem klucz do skrzynki to miałem rynek odblokowany po 30 dniach.

Opublikowano

Doladuj portfel steam i kup klucz, a za 30dni odblokuje ci rynek.

Na pewno? 100% pewności? :D

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc! 5!

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Jak wygląda sprzedawanie itemków na rynku? Sprzedajesz to tak jakby do STEAM? Ze sprzedanych rzeczy ładuje się portfel?

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Jak wygląda sprzedawanie itemków na rynku? Sprzedajesz to tak jakby do STEAM? Ze sprzedanych rzeczy ładuje się portfel?

Jak ktoś coś kupi to item/dana rzecz wędruje do kupca. A pieniądze ze sprzedaży lecą do Ciebie ale nie wszystkie gdyż np. CS:GO ma podatek jak i Valve, więc dostajesz chyba 0.85*cena przedmiotu do portfela.

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak ktoś coś kupi to item/dana rzecz wędruje do kupca. A pieniądze ze sprzedaży lecą do Ciebie ale nie wszystkie gdyż np. CS:GO ma podatek jak i Valve, więc dostajesz chyba 0.85*cena przedmiotu do portfela.

­

Czyli itemka nie quick selluje się tylko wystawia na aukcje.

cooltext1062421582.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...