Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z osu! - pomocy

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już Wam mówię o co chodzi.

Podczas robienia konta do gry po wpisaniu danych każą mi w tym samym momencie włączyć clienta osu!, po jego włączeniu wyskakuje mi miejsce na wpisanie passów, główne menu i krótka informacja że gra zostanie zrestartowana aby zainstalować potrzebne udpates. Po chwili jak już mają się instalować aktualizacje wyskakuje mi coś takiego : an error occurred retrieving... Miał może ktoś tak z Was kiedyś? Próbowałem już wielu rzeczy...

Były momenty w których po włączeniu osu! byłem już zalogowany na to konto które próbowałem zrobić sam nie wiem jakim cudem, nie wyskakiwały mi żadne aktualizacje, wyłączyłem osu, włączyłem ponownie i mi pokazywało że nie ma takiego użytkownika o.O

Opublikowano

Próbowałem też już. Wyskakuję teraz za każdym razem changelog error i nici z włączenia osu! .. chyba że bez neta, bez zakładania konta to chyba bym mógł ale tak nie chce bo żeby np. pobrać kawałki ze strony osu! muszę mieć tam konta no i nie będą się zapisywać dane itp.

Opublikowano

Próbowałem też już. Wyskakuję teraz za każdym razem changelog error i nici z włączenia osu! .. chyba że bez neta, bez zakładania konta to chyba bym mógł ale tak nie chce bo żeby np. pobrać kawałki ze strony osu! muszę mieć tam konta no i nie będą się zapisywać dane itp.

Dodaj Osu do wyjątków w firewallu.

Opublikowano

Też dodałem już wcześniej - jako wyjątek w zaporze i nie pomogło (no chyba że dodałem nie ten plik co musiałem, ale raczej w to wątpię)  :(

Opublikowano

Też dodałem już wcześniej - jako wyjątek w zaporze i nie pomogło (no chyba że dodałem nie ten plik co musiałem, ale raczej w to wątpię)  :(

osu!.exe

Opublikowano

Dobra. Założyłem konto i pobieram beat-mapy. Mam nadzieję że nic się nie zepsuje znowu. Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc. Poszukałem na necie, zrobiłem to co mi podawaliście jeszcze raz, pokombinowałem i jakoś się udało.. Jeszcze na koniec jedno. Z tego co pamiętam były jakieś ograniczenia na ściąganie mapek? że tam niby tylko kilka można ściągnąć na jakiś czas? Jak to było? :D 

Opublikowano

Raz na 1 tydzień chyba masz limit mapek to jest chyba 20 mapek nie wiem nie liczę :D

Ale jak masz limit na mapki pobierz sobie paczke mapek też z osu.ppy.sh :) tam nie masz ograniczenia :D

TEMAT

Opublikowano

Jak już nie będę mógł pobierać zwykłych to nadal mogę paczki?.. muszę całe czy mogę wybierać np. którą chce z tych paczek? :D 

Opublikowano

Jest tam lista ok 500 paczek :D wybierasz jaką chcesz :0 po kliknięciu w nią masz listę piosenek jakie tam są :)

Tak po blokadzie pojedynczej map nadal jest opcja pobrania paczki map

TEMAT

• 2 lata później...
Opublikowano

Przepraszam ale mam problem gdy włączam osu mam biały ekran co mam zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...