Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjmę stanowisko GameMastera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Obecnie: Aktualne.

Tak, ściągnełem ten pomysł z innego podania. Czy jestem zły? :<

O Mnie:

Mam na imię Hubert. Mam 17 lat i pochodzę z miasteczka znad Warszawy z Ostrołęki. Poza metinem gram też w Counter Strike 1.6, w którego swego czasu ostro maniaczyłem i to doprowadziło mnie na wyżyny (Choć nie tak duże ;p). Miałem też kilka serwerów gry Counter Strike, na których grało dość dużo ludzi. Interesuję się grami przeglądarkowymi takimi jak dark orbit, ale także i innymi typami gier. Od kilku tygodni chodzę na siłownię razem z moim kumplem z ławki, z którym siedziałem od I klasy Gimnazjum. Silny, dobrze zbudowany chłopak z wielką chęcią pomocy jakiemuś serwerowi. Posiadam w pełni sprawny mikrofon.

Czemu właśnie ja ? :

Samą grą interesuję się już około 4 lata, prywatnymi serwerami 3. 

Jestem osobą stanowczą, szczerą, punktualną, uczciwą, mam silną psychikę, która czasem się przydaje na takim stanowisku, umiem się opanować dzięki niej, a zarazem jestem miły i chętnie służę pomocą. 

Sądzę, że jestem w stanie wywiązywać się z obowiązków bez problemu. Znam całą grę na pamięć, zawsze wiem co powiedzieć (napisać).

Doświadczenie:

Byłem podajże dwa razy na serwerach dedykowanych i hamachi. (Raz na serwerze dedykowanym, raz na hamachi) Przez ten czas wiele sie nauczyłem. 

Błahostką jest dla mnie organizowanie eventów takich jak: Zuo, ox, manwo itd. Przechodzi mi to zazwyczaj bezproblemowo. :)

Oferuję:

- Wykrywanie i banowanie botów.

- Eventy na serwerze (OX, zuo, manwoo i wiele, wiele więcej.)

- Pomoc moderatorom i administratorom na forum i TeamSpeak3. (O ile dostanę takie uprawnienia)

- Częste przebywanie na serwerze. (5-6 godzin dziennie na serwer + drugie tyle na forum i teamspeak)

- Odpowiadanie na zgłoszenia oraz pytania graczy.

- Rozmowy o wszystkim na TeamSpeak3. :)

Oczekuję:

- Zgranej ekipy.

- Szybkiego i stałego kontaktu (Będzie to odwzajemnione).

- Zrozumienia i szczerości we wszystkim.

Kontakt:

- Prywatna wiadomość na forum.

- GaduGadu : 51791050

- Post pod tematem.

Mam świadomość, że to "mnóstwo papierkowej roboty". Nie musicie mi tego uświadamiać.

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Oferujesz Eventy na serwerze (OX, zuo, manwoo i wiele, wiele więcej.) taa...

Rozumiem, że manwoo itp od strony technicznej i te wiele więcej sam dodasz na serwer czy ma to być gotowe a ty tylko włączysz ?

Każdy głupi potrafi to odpalić a więc wątpię, żeby ktoś wziął nie zaufaną, obcą osobę na dedyka.

Pzdr

Opublikowano

Oferujesz Eventy na serwerze (OX, zuo, manwoo i wiele, wiele więcej.) taa...

Rozumiem, że manwoo itp od strony technicznej i te wiele więcej sam dodasz na serwer czy ma to być gotowe a ty tylko włączysz ?

Każdy głupi potrafi to odpalić a więc wątpię, żeby ktoś wziął nie zaufaną, obcą osobę na dedyka.

Pzdr

Oferuję czas, który trzeba poświęcić na wykonanie dajmy na to eventu zuo. Nie każdy jest oszustem i złodziejem .

Opublikowano

Malo przekonujace podanie. Bledy w podaniu nie powinny wystepowac jesli juz chcesz dostac taka posade. Oferujesz rozmowy na team speak'u o wszystkim i o niczym xD. Niw wydaje mi sie, ze jestes konkretna osoba. Na hamachi predzej dostaniesz GM.

Opublikowano

Malo przekonujace podanie. Bledy w podaniu nie powinny wystepowac jesli juz chcesz dostac taka posade. Oferujesz rozmowy na team speak'u o wszystkim i o niczym xD. Niw wydaje mi sie, ze jestes konkretna osoba. Na hamachi predzej dostaniesz GM.

Przyznaję się, że było kilka błędów, które niezwłocznie poprawiłem. Jeżeli jeszcze jakieś występują proszę pisać. 

Co do drugiej części podania, zrozumiałem bezsensowność tego zdania - Poprawione. Uważasz, że się nie nadaje ze względu na błędy w podaniu? 

Opublikowano

Przyznaję się, że było kilka błędów, które niezwłocznie poprawiłem. Jeżeli jeszcze jakieś występują proszę pisać. 

Co do drugiej części podania, zrozumiałem bezsensowność tego zdania - Poprawione. Uważasz, że się nie nadaje ze względu na błędy w podaniu?

Gdy ktos sie stara o posade zazwyczaj nie popelnia bledow, bo nie jest to na korzysc piszacego "podanie". Po 2 przy zlozeniu podania nie powinno sie edytowac tego co sie napisalo bo to jest gorsze niz te bledy :). Zastanow sie nad swoim "podaniem" i napisz je tak by przekonywalo osoby zagladajace do tego tematu i pozostawiali pozytywne komentarze mimo tego, ze Cie nie znaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...