Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka dni grania

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni 5-6 zaczalem grac w cs'a tak na "powazniej" i jestem w Gold 3 to dobrze jak na te kilka dni? Gralem glownie 5 premady z Bulgarami :D Ale solo tez mi spoko idzie. Waszym zdaniem trudno wbic kalacha? Mam przegrana ~60h jak cos.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Gold 3 jak na początek to dobrze. Jeśli masz team 5 to powinieneś łatwo wbić kałacha, najlepiej jakbyś nie miał w teamie ruskich. Tak wiem znajdują się tacy co dobrze grają ale większość z nich to słabo gra.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Gold 3 jak na początek to dobrze. Jeśli masz team 5 to powinieneś łatwo wbić kałacha, najlepiej jakbyś nie miał w teamie ruskich. Tak wiem znajdują się tacy co dobrze grają ale większość z nich to słabo gra.

Jak dobrze grają to mają cheaty xD

Graj piątką to będzie dobrze, szybkie i dobre info to podstawa, drugie to celność, te dwie rzeczy idą za wygraną.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Tylko ze z tymi bulgarami to tak ze nie gadaja po angielsku i sie gubie :D Tylko 1 "normalnie" do mnie po angielsku a tamci po slowie (short,long etc.) wiec troche ciezko sie z nimi gra.

Pomogłem? To dobrze.

Legenda
Opublikowano

Tylko ze z tymi bulgarami to tak ze nie gadaja po angielsku i sie gubie :D Tylko 1 "normalnie" do mnie po angielsku a tamci po slowie (short,long etc.) wiec troche ciezko sie z nimi gra.

Lepsi tacy, którzy się dogadają z sobą i masz tłumacza plus minus niż 4 randomów co po jednym słowie mówi a czas nic.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Żeby wbić protektora trzeba coś grać , ja osobiście posiadam mg2 to dla mnie laury to prawie jak silvery :p 

Opublikowano

Ak hmm

Jesteś w gold 3 nie zmarnuj tego, musisz mieć koniecznie team bo grając solo na laurach to jest ryzyk .

Ja mam LEM / smurf ak 2 i na ak2 można pograć solo .

Jeśli byś otwierał był byś 2 to 2/3 winy i awansik więc około 20 h i awans tylko winy pod rząd :P

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...