Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak każdy wie metin2.pl schodzi na "psy", więc postanowiłem zagrać na metin2.us, ale nie chcę mi się pobierać całego klienta, ponieważ dzisiaj mam dziwnie zamulonego neta i wgl. prędkość dochodzi max. do 200kb (mam neta 4 mb z neostrady jak coś). Chciałem się spytać czy da się ściągnąć jakiegoś patcha lub spolszczenie do tego otóż metina, jeśli tak proszę o linki. Polecą "+" oraz "5*". Pozdrawiam Smyk.

@edit

@Down chciałeś, dałem "-", a co do spolszczenia to szukałem już i nic :( żadne nie działa (znaczy się 5 msc temu nie działały). To co podałeś to jest do metka US i to się do klienta US`a wkleja żeby mieć spolszczone nazwy... Ale nie ważne mam już z przyklej.pl :) dzięki za pomoc.

Opublikowano

do autora tematu mam pytanie żeby nie zakładać nowego topicu te spol działa na takiej zasadzie jak do priv? że nie trzeba klienta ściągać? jest może taki temat na mpc? ten US od z8games czy jakoś tak bardzo poprosze o link na pw jak coś

Opublikowano

Mi te spolszczenie nie działało:

To jest ukryta treść, proszę

A te juz zadziałało:

PS; Jest to z tematu :

Więc nie daje skanow ;]

Pozdrawiam PROJupiJeJ

Opublikowano

Radze już pobrać clienta... Wczoraj ktoś pisał ( napewno ktoś kto gra właśnie na spol ) , że sprzeda "strong body".

Normalnie mnie to rozwaliło :lol:

userbar03.png
Opublikowano

heh... ja nie potrzebuje tam kupować / sprzedawać itemów, bo kiedyś tam grałem i mam 79 lv eq +9 z pr0 bonami + skille na P (4, 5 jeszcze nie wbiłem :P)

Spolszczenie mam to co podał jupijej z przyklej.pl, nie trzeba żadnego klienta ich, oprócz polskiego (spol wkleja sie do polaka i sie gra ;p)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...