Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza się minecraft, Połączenie zerwane

Papugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, a mianowicie chodzi o to,że gdy gram sobie w minecrafta na multiplayer po jakiejś chwili tak ok. 3-6 min wyłącza mi sie minecraft. W konsoli wyświetla mi się taka informacja:

Papugin lost connection: Internal Exception: java.io.IOException:

Połączenie zerwane przez drugą stronę

Proszę o szybką pomoc, z góry dziękuję.

Opublikowano

Czy masz zaktualizowaną najnowszą Javę na swoim komputerze? Dodatkowo, czy próbowałeś już reinstalować Minecrafta i ponownie zainstalować? 

Opublikowano

Jeszcze dodatkowo wspomnę, że wcześniej działało wszystko dobrze. Gdy gram na singlu to sie nie wyłacza

@bobson1111

miałem tak da dwóch serwerach na hamachi wyłaczał sie po jakis 30 sec. a na serwerze na fiberhost(pakiet lava) po jakis 3-4 min.

@Lord_Asasin

gdy miałem jave 8 podajże update 25 to mc sie nie właczał a teraz mam jave 7 update 67, powinienem zaaktualizować do javy 8 ?? Możliwe, że nei będzie chciał się właczyć mc, a reinstalacji mc nie robiłem ale moge spróbować. Zaraz dam odpowiedź.

EDIT

Reinstalowałem mc i dalej to samo, a nawet gorzej teraz mc wyłącza się po 5 sec.

EDIT2

Tylko na moim serwerze od fiberhosta mnie wyrzuca, a na innych serwerach nie. Kolegi nie wyrzuca wcale.

EDIT3

Własnie sie okazało, że i kolege wyrzuca tylko z tego serwera.

Opublikowano

PROBLEM ROZWIĄZANY.

Problem polegał na tym, że był kłopot z pluginem world edit i guard ale teraz juz wszystko dobrze działa

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...