Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie Woj Body 43 Lv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cze dzis zaczelem grac na PL`u (tzn wróciłem) i nie wiem gdzie expic 43 lv... (SAM NIE W PT!)

-boja

- topór+8

-zbroja na 42 +4 xD

-reszta +6

-aura M2

-berek M2

reszta na 1 (wir na 3)

ogułem

600 dmg z aurą

300 deffa

na orkach za malo expa idzie.. a na BO nie daje rady (dajcie tam gdzie nie ma łuczników xD)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

tak myslalem ;/

ale trzeba w zbroje zainwestowac a w SW to na 100% nie dam jescze rady xD

Opublikowano

wiem ;/ mam 42 medale konne + 13 małży

42x200k = 8.4kk + (13x250k= 3.250kk) =11.65kk yangów xD + chyba z 6 malzy mam na innym koncie :P

ale narazie jescze na orkach sie poexpie xD bo mam już 5 zębów :P

Opublikowano

Lol ja na bo expie od 30lvla ^^ Fms+9 , deffa 290 i daje rade. Radze zrobic bojowca ,bo z niego lepiej sie expi. W dzien exp a na noc zostaw fb 10kk powinienes rano z nich miec .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym zrobil tak bo z takim eq trudno gdzie kolwiek expic gdzie exp idzie. Idz na rybki i zdobadz pare malzy zebys mial z 5kk kup sobie zelazna +7, okragla+6(jezeli nie masz) i za reszte zbroja. A potem idz na BO i nie bedziesz dedal w pt wiec cie nie wywala :D

I nie kupuj ku na taki lvl bo malo masz kasy i wolno zbierasz a kupujesz ku a na taki lvl to bez sesnu

Opublikowano

eryk ty jestes bez sensu..

jak chlopak chce meic szybko skile G niech inwestuje z tego co czytalem z FB niema problemu wiec te 1.3kk dziennie :D bez roznicy :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja bym zrobil tak bo z takim eq trudno gdzie kolwiek expic gdzie exp idzie. Idz na rybki i zdobadz pare malzy zebys mial z 5kk kup sobie zelazna +7, okragla+6(jezeli nie masz) i za reszte zbroja. A potem idz na BO i nie bedziesz dedal w pt wiec cie nie wywala :D

I nie kupuj ku na taki lvl bo malo masz kasy i wolno zbierasz a kupujesz ku a na taki lvl to bez sesnu

po 1 nie nabijaj postów

po 2 napisalem ze nie wazne - mam naba ale juz mam kolejnego woja

eryk ty jestes bez sensu..

jak chlopak chce meic szybko skile G niech inwestuje z tego co czytalem z FB niema problemu wiec te 1.3kk dziennie :D bez roznicy :)

ale aura 2kk to 1 KU dziennie jezeli bym mial w ch** kont xD

kup smocza +6/7 i v1 :)

napisalme ze mam bana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...