Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję FAQ Men'a -> Wejdź!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,może dosyć dziwna nazwa tematu,aczkolwiek żeby nie tracić czasu,szukam jakiegoś "kolegi"/ziomka-(OCZYWIŚCIE KOBIETA TEŻ MOŻE BYĆ JEŚLI ZNA SIĘ NA RZECZY!) :-D,który ogarnia Metina (nie żebym był laikiem-ja nie z tych   xD),ogarnia edytowanie serwera etc taki globus no encyklopedia po prostu (w pozytywnym rozumieniu rzecz jasna   :P )-aktualnie bawię się na serwerach 4FUN w planach mam stawić własny serwer,jako iż nie znam zbytnio "elity" z MPC zajmujących się tematyką metina,może ktoś by mi coś polecił albo sam się zgłosił!   ^_^  Ważne aby to była osoba z którą można normalnie pogadać jak z ziomkiem przy bronku czy blancie,która jest otwarta na ludzi i nie odpowiada szytwno tak/nie czy daje rady takie jak instrukcje,spontaniczna,zabawna taki e-ziomek  :D 

Kontakt:aktualnie priv-później skype/ts byle co,byle bym mógł zagadać o tematyce Metina!  :)Dziękówa z góry  :) 

POMIJAJĄC NIEKTÓRE KOMENTARZE :NIE,NIE JESTEM PEDOFILEM ETC  :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...