Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Zapomniałem mojego maila do steam(Oddam PSC 20zł)

p3p3PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mordeczki, a więc tak mam pewien problem a mianowicie robiłem formata na kompie i po zainstalowaniu steam ponownie wyskakuje info że na maila został wysłany kod weryfikacyjne itp. Login i hasło do konta pamiętam niestety za cholere nie mogę sobie przypomnieć mojego e-maila na którego zakładałem steam. Steam zakładałem samodzielnie przykładowo miałem tam CS:GO którego kupiłem na allegro ( sam CD-KEY ) . Co mam w tej sytuacji zrobić ? Szperałem troche na forach i jakiś koleś pisał do administracji poczty na której miał konto ( mi na steam pisze że domena to onet.pl ) i Ci mu w jakiś sposób pomogli tyle że nie orietuje się co miałbym im napisać. Jest to dla mnie bardzo ważne :/ Zastanawiałem się czy jeżeli komuś podam mój login steama nie będzie mógł na moim profilu sprawdzić maila ? Posiadam PSC o kwocie 20zł oddam za rozwiązanie problemu. Czekam na szybkie porady . PIONA ! 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Musisz sobie przypomnieć , bo chyba innego wyjścia nie widzę , a nie masz gdzieś zapisane tego adresu e-mail ?

Lub przypomnij hasło i powinno ci sie wyświetlić końcówka adresu e-mail czy coś takiego.

Opublikowano

Musisz sobie przypomnieć , bo chyba innego wyjścia nie widzę , a nie masz gdzieś zapisane tego adresu e-mail ?

Lub przypomnij hasło i powinno ci sie wyświetlić końcówka adresu e-mail czy coś takiego.

Ale gdzie mam przypomnieć hasło , przypuszczam że hasło na maila znam ale adresu ni ch*j :P W sensie gdzie ta koncówka adresu ma się wyświetlić 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Napisz do Steam'a, udowodnij im że jesteś właścicielem przykładowo podając cd-key którym aktywowałeś i powinni Ci zmienić e-mail.

Opublikowano

Siemanko mordeczki, a więc tak mam pewien problem a mianowicie robiłem formata na kompie i po zainstalowaniu steam ponownie wyskakuje info że na maila został wysłany kod weryfikacyjne itp. Login i hasło do konta pamiętam niestety za cholere nie mogę sobie przypomnieć mojego e-maila na którego zakładałem steam. Steam zakładałem samodzielnie przykładowo miałem tam CS:GO którego kupiłem na allegro ( sam CD-KEY ) . Co mam w tej sytuacji zrobić ? Szperałem troche na forach i jakiś koleś pisał do administracji poczty na której miał konto ( mi na steam pisze że domena to onet.pl ) i Ci mu w jakiś sposób pomogli tyle że nie orietuje się co miałbym im napisać. Jest to dla mnie bardzo ważne :/ Zastanawiałem się czy jeżeli komuś podam mój login steama nie będzie mógł na moim profilu sprawdzić maila ? Posiadam PSC o kwocie 20zł oddam za rozwiązanie problemu. Czekam na szybkie porady . PIONA ! 

Napisz do steam że masz CD-Key'a oraz że chcesz odzyskać całe konto + czy by nie mogli napisać ci maila. Oni odpiszą i przeważnie podają wszystko, jak mi odpisali napisali na jaki mail wysłali nowe hasło itd.

Opublikowano

Napisz do mnie na gg ( podane poniżej ) i Ci z tym pomogę. Konto odzyskasz od tygodnia - do dwóch tygodni.

Odezwe sie jutro bo dziś już musze uciekać. Dzieki :) 

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Na forum jest zakaz handlu, jednak tym razem przymknę na to oko, bo oferowałeś to w zamian za pomoc. Nie rób tak więcej, regulamin na to nie pozwala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...