Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[W] Trainer

ThozeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie szukam Trainera do fifa World na najnowszą wersje i jescze mam takie 1 pytanie czy jest Jakiś Freezer do fifa world Który działa A jesli nie to jak naljepiej zarabiać kontrakty z góry dzięki

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

nie ma freezera bo kontrakty sa na serwerach EA wiec no tam sie wbic trudno xD a jakby sie juz wbilo to raczej malo kto by myslal o kontraktach

a tutaj trainer

http://www.mpcforum.pl/topic/1337042-fifa-world-trainer/

asd

Ok dzięki tylko jest taki problem że jak gram mecz i dodam te gole to tak jakby przeciwnika wywala a i tak mi to zalicza jako przegraną. A czy wiesz jak szybko zarobić kontrakty czy coś?

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Ok dzięki tylko jest taki problem że jak gram mecz i dodam te gole to tak jakby przeciwnika wywala a i tak mi to zalicza jako przegraną. A czy wiesz jak szybko zarobić kontrakty czy coś?

Kontrakty na sam początek brązowe lub srebrne są tanie. 200-500 coins. A co do Trainera ja robię tak, że dodaje sobie kilka goli, naciskam ESC, wracam do gry, daje strzelić gola rywalowi , go wywala a ja wygrywam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...