Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 2500-2700zł

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem tutaj link zeby napisac post.

Chce zlozyc komputer za 2500zł - 2700zł , głownie do gier. Bede grac w CS:GO , DayZ, WarZ lub inne gry.

Link do koszyka tylko na morele. Z gory dzieki

Opublikowano

Za 2500 dostaniesz taki zestawki: http://www.morele.net/inventory/info/LbtZrY/- i5, gtx 760, 8gb ramu - spokojnie pociągnie te gry na stabilny 60+ fps'ach

Okay. Tylko mam pytanie. Bo wiele osob sie czepia o zasilacz. Inni mowia dobry , inni zamalo [W]. Ja sie nie znam + nie ja place. I ze zwrotem na morele nie wiem czy mozna. :/ A nie mozna dysku SSD , nie wiem po co jest ale mozna te cene do 2600-700 naciagnac.. Dam rade mame uprosic :D

Opublikowano

Okay. Tylko mam pytanie. Bo wiele osob sie czepia o zasilacz. Inni mowia dobry , inni zamalo [W]. Ja sie nie znam + nie ja place. I ze zwrotem na morele nie wiem czy mozna. :/

Zasilacz starczy spokojnie, jak już chcesz coś na przyszłość to można tu wrzucić TT SmartSe 530, albo nawet CM'a G550M

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Dysk SSD jest głównie dla systemów. Instalujesz system na takim SSD i szybciej ci działa system. Tyle wiem.­

Opublikowano

@Nitex A co daje dysk SSD i czy da sie go wladowac za tania cene?

Szybsze uruchamianie systemu i programów na nim zainstalowanych. Najtańszym rozsądnym ssd jest crucial m500 120gb (niedostępny na morelach)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Okej. Jak bede juz zamawiac to sie tutaj pojawie o ostateczny komputer do zamowienia bo moze cos potanieje i sie cos lepszego zlozy. Leci lajk dla was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...