Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalman Z3 Plus

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, zmieścisz. Tak btw. masz już 290x, czy dopiero kupujesz? Bo jest to nie opłacalna karta.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Chcę kupić a co bardziej polecasz w cenie 1400 zł ?

Gtx'a 970. Podaj najlepiej budżet na cały zestaw, to coś się złoży.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

potrzebuje samą kartę graficzną :) patrze na GTX 970 G1 uciągnie to np GTA 5 czy Wiedzmina 3 na full detalach ?

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

potrzebuje samą kartę graficzną :) patrze na GTX 970 G1 uciągnie to np GTA 5 czy Wiedzmina 3 na full detalach ?

Jak już chcesz brać 970 do albo Palit Jetstream, albo dorzuć do Strix'a od Asusa. Powinna uciągnąć, ale nie znamy wymagań, nie znamy optymalizacji, więc jeszcze nic nie wiadomo. Zależy to też od reszty sprzętu.

KLIK!

Opublikowano

Obudowa jak obudowa. Nic specjalnego w niej niema prócz tego, że jest w niej wielka przestrzeń, w której zmieścisz podzespoły. A wygląd samej obudowy zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie. Zamieścić , zamieścisz, ale jak napisał kolega to nie opłacalna karta. Kup GTX 970 4GB i cisniesz. Tylko musisz dopłacić 100zł, ale warto Ci powiem, warto.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Myślę o GTX 970 G1 jest za 1500 

Od Gigabyte nie opłaca sie brać, huczy pod obciążeniem jak startujący odrzutowiec, albo dorzuć do Asusa, albo weź tańszego Jetstreama.

KLIK!

Opublikowano

mozesz brac gigabyta, jelsi masz zamiar zmodowac bios karty, ponoc jeszcze bardziej wydajniejsza i o niebo cichsza 

a tak z tanszych to palit jetstream/zotac omega/inno3d 2x herculez (ta karta jest tak tania, ze w zasadzie mozna przymnac oko na chlodzenie ktore tragiczne nie jest)

Obudowa jak obudowa. Nic specjalnego w niej niema prócz tego, że jest w niej wielka przestrzeń, w której zmieścisz podzespoły. A wygląd samej obudowy zależy już tylko i wyłącznie od Ciebie. Zamieścić , zamieścisz, ale jak napisał kolega to nie opłacalna karta. Kup GTX 970 4GB i cisniesz. Tylko musisz dopłacić 100zł, ale warto Ci powiem, warto.

uwierz mi ze obudowa to wazny element calego systemu komputerowego, mozna na nim ladnie zbic temperatury podzespolow zyskujac wieksza zywotnosc

podaj reszte sprzetu, glownie procek i zasilacz

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...