Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haven & Hearth - Świetna gra mmo survival sandbox

mikifiki99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Haven & Hearth to sandboxowa gra, która jest już dość długo na rynku. Stabilnie się rozwija, administratorzy często dodają kolejne elementy gry. Jak to w grach sandboxowych jest pełna dowolność. Można zająć sie uprawą roli, rzemiosłem, walką, polowaniem a oprócz tego rozwój naszej postaci w danym zawodzie lub nawet w walce za pomocą łuku lub miecza. Mapa jest bardzo duża i w dużej mierze nieodkryta. Póki co istneieje kilka większych skupisk gracze, na zasadzie wiosek, ale najwięcej jest samotnych farm, lub małych kilkuosobowych wioseczek.
System nie narzuca żadnych ograniczen co do umiejętności. Jeśli poświecimy wystarczająco dużo czasu to można być mistrzem we wszystkim (póki co). Gra jest darmowa i żyje z donate.

Polskie forum, gdzie można znaleźć przydatne poradniki: http://havenandhearth.eu/forum/

Strona oficialna, skąd pobieramy niewielki launcher: http://www.havenandhearth.com/portal/autohaven

Istnieją również inne klienty gry, o tym można poczytać na forum.

Uwaga: Gra nie jest zwyklą grą mmo, jeżeli zginiemy to na zawsze (istnieją jedynie możliwości częściowego przywrócenia)

dlatego zaleca się przeczytanie podstawowych poradników a najlepiej znalezienie innej osoby do gry, bo samotnie możemy nie przeżyć długo. 

Jeżeli chcesz zagrać ze mną napisz Pw, jestem graczem z krótkim stażem i mało ogarniam, ale to zawsze coś :P

Opublikowano

Linki w Code.

Wszyscy znajomi co grali, grę chwalą. Szkoda, że mało osób gra, ale z tego co wiem jest tam sporo polaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...