Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomoc/opinia

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jako że na mpc taka nazwa przyciąga ludzi do dyskusji itp. (nie wiem czemu) postanowiłem to wykorzystać. Sorrka :P ale tak to bym czekał rok na odpowiedź.

Co sądzicie o tym lapku?

www.x-kom.pl/p/216243-notebook---laptop-15-6--acer-e5-572g-i3-4000m-4gb-500-dvd-rw-gt840m.html

Fundusz niezbyt wielki mam a na skrzynkę miejsca nie mam.

Opublikowano

Jeżeli ma on służyć do gier to w najnowsze produkcje, na wysokich wymaganiach sobie nie pograsz. Poszukałbym czegoś lepszego.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

nieee. Ja na najnizszych bede gral

www.x-kom.pl/p/217998-notebook---laptop-15-6--acer-e5-572g-i3-4000m-8gb-500-dvd-rw-gt840m.html a ten ? Ten ma 8 gb ramu i cos z usb innego wejscia

Opublikowano

nieee. Ja na najnizszych bede gral

www.x-kom.pl/p/217998-notebook---laptop-15-6--acer-e5-572g-i3-4000m-8gb-500-dvd-rw-gt840m.html a ten ? Ten ma 8 gb ramu i cos z usb innego wejscia

To są identyczne laptopy tylko jeden ma 4 GB RAM, a 2 ma 8 GB... Jeżeli chcesz grać w najnowsze gry to polecam kupić ten z 8 GB pamięci RAM. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

lexus. jak moj wujek ma takiego samego tyle ze karte gt 740 i watch dogs i tomb raider i crysis 3 i ac 3 i 4 dzialaja na najnizszych w +- 20-40 fps. Dla mnie liczy sie zeby dalo sie grac a nie full hd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...