Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak DDoS?

Najtt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, może ktoś tu na forum się na tym zna. Ostatnio, w niektóre dni przerywa mi internet tak na 5-10 sekund. Na przykład jak gram w csa to moja postać się zatrzymuje na 5-10 sec, wywala mnie z tsa i po chwili wszystko wraca do normy. Po wpisaniu 'netstat' w konsoli cmd, często przy tych zacinkach wyświetla się 'SYN_SENT', poniżej daje screena i chciałbym się dowiedzieć czy to oznacza atak DDoS, czy niekoniecznie, po prostu jakieś problemy z internetem. Z góry dziękuję.

http://screenshooter.net/100816506/xdohdie

Opublikowano

qwa, akurat wszyscy na necie atakują DDOS-ami jakby nie mieli kogo atakować to uparli się na twojego złoma, co ? trzeba było by być hakerem z poziomem IQ najniższego pingu by to zrobic

nie ma żadnego ataku , jak widać marne jest łącze internetowe albo router niewłaściwie skonfigurowany.

zresztą nie jesteś jedynym użytkownikiem tej sieci , miej pretensje do innych ze użytkują łącze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...