Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten komp ...........

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten komp uciągnie Fifę 15 i bf4 i nowsze gry na średnich/wysokich detalach ? Proszę o szybką odpowiedź i szybka :D

Płyta ASRock 960GM-VGS3 FX

Pamięć RAM 4GB DDR3

Dysk twardy - 1000GB

GeForce GT740 2GB HDMI DirectX 11

Zasilacz 400W

Procesor AMD FX-6300 6 RDZENI 3,5GHz do 4,1GHz

Opublikowano

Nie, nie uciągnie. To jest jakaś aukcja/gotowiec z allegro? Podaj budżet, złoży się coś lepszego.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ja kto że nie uciągnie dobry jest ?

4giga ramu - mało, karta też nie jest jakaś super. Podaj budżet, na pewno da się złożyć lepszy sprzęt. 

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

W tym momencie mogę przeznaczyć na komp 1000 zł więc nie ma co się z taką ceną pytać bo za tyle to same złomy

Uczeń
Opublikowano

Czy ten komp uciągnie Fifę 15 i bf4 i nowsze gry na średnich/wysokich detalach ?

W tym momencie mogę przeznaczyć na komp 1000 zł więc nie ma co się z taką ceną pytać bo za tyle to same złomy

To się wyklucza.

W tym budzecie nic ciekawego nie da rady zrobic.

Uzbieraj minimum 1500 to sie cos zlozy.

I nie bierz zestawow z allegro bo sa badziewne.

Opublikowano

Ok uznajmy że mam 1500 zł i co :D ?

Z nówek dostaniesz taki zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/fsiMNj/- ogólnie będzie okej, w większość gier pograsz na średnich. Ale 4 giga ramu to dość mało, dlatego zalecam dokupienie drugiej kości (zwłaszcza pod beefa)

Z używke wyrwiesz już i5, sensowną grafę, i może 8gb ramu.

KLIK!

Opublikowano

k***a mac to weź buldożera z 8 rdzeniami jak ci nie pasuje 

w tym budżecie nie dostaniesz jakies potwora wiec nie wiem czemu wybrzydzasz 

Opublikowano

Procek ma 2 rdzeni strasznie mało a dla fify 15 minimum 4

Wiesz lepiej to po co ten temat? Jak chcesz wiencej rdzeniuf to idź w Amd. Mogę Ci zagwarantować, że na tym sprzęcie Fifa na luzie pójdzie.

KLIK!

Opublikowano

Dobrze spokojnie ,bez nerwów :rolleyes:

A jakiś zestaw do 1500 zł z Prockiem AMD ? może dla was bez sensów pytania ale słabo się znam w dziale komputery

Opublikowano

Dobrze spokojnie ,bez nerwów :rolleyes:

A jakiś zestaw do 1500 zł z Prockiem AMD ? może dla was bez sensów pytania ale słabo się znam w dziale komputery

Amd i gry to słabiutki pomysł. Po co Ci te rdzenie do cholery? One nie są wyznacznikiem wydajności. Dostałeś dobry zestaw w Twoim budżecie, więc powiedz, co Ci w nim nie pasuje?

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...