Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna.

9DayGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, poszukuję karty graficznej z 2013/2012 roku.

Karta powinna być w rozsądnej cenie, nie będę podawał "Karta za max.." ponieważ kart zeszło bądź 2 letnie nie są wygórowanych cen.

Mój komputer:

Karta graf. - GeForce 9600 GT
Płyta główna- Gigabyte Tech. EP45-DS3

Procesor- Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.50
System- 32 bity

Ram- 2 gb

Mam nadzieję, że pomożecie :)

Wychodzę z pokoju tylko po to żeby sprawdzić czy były jakieś aktualizacje NPC'tów w realu. :)

Opublikowano

Sprecyzuj budżet i podaj markę i model zasilacza.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Budżet około 500zł?

Zasilacz Mode com FEEL II-500ATX

+ karta do gier ( niezbyt wymagających)

@Nitex

Wychodzę z pokoju tylko po to żeby sprawdzić czy były jakieś aktualizacje NPC'tów w realu. :)

Uczeń
Opublikowano

Budżet około 500zł?

Zasilacz Mode com FEEL II-500ATX

+ karta do gier ( niezbyt wymagających)

@Nitex

Zasilacz do wymiany.

Corsair VS 450W(150zł) + MSI R7 250X(350zł) , będzie ok choć i tak ten procesor bedzie ograniczal pewnie. 

Opublikowano

Zasilacz do wymiany.

Corsair VS 450W(150zł) + MSI R7 250X(350zł) , będzie ok choć i tak ten procesor bedzie ograniczal pewnie. 

Czyli sugerujesz, że procek też do wymiany? Pytam bo wiem, że sprzęt już trochę stary ^^

Opublikowano

Czyli sugerujesz, że procek też do wymiany? Pytam bo wiem, że sprzęt już trochę stary ^^

No procek też by się przydało wymienić, bo jak na dzisiejsze standardy to w mało co na nim pograsz.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

No procek też by się przydało wymienić, bo jak na dzisiejsze standardy to w mało co na nim pograsz.

Jak wymieniać to wymieniać, możesz podać jakiś procesor do tego sprzętu co podałem wyżej + to co napisał kolega?

Zapytasz pewnie o budżet, z racji, że nie mam pojęcia o cenach procesorów, to chciałbym jeśli masz czas i możliwość abyś podał jakiś z niewygórowaną ceną. :)

Opublikowano

Jak wymieniać to wymieniać, możesz podać jakiś procesor do tego sprzętu co podałem wyżej + to co napisał kolega?

Zapytasz pewnie o budżet, z racji, że nie mam pojęcia o cenach procesorów, to chciałbym jeśli masz czas i możliwość abyś podał jakiś z niewygórowaną ceną. :)

W tą podstawkę nie opłaca się inwestować. Podaj budżet jakim dysponujesz to się pomyśli co można zrobić.

KLIK!

Opublikowano

Myślę, że około tysiaka ponieważ na moim pc'cie nie spędzam dużo czasu tyle co wolne bądź weekendowe granie.

Dlatego też szukam jakiś zamienników obecnego sprzętu )żeby wydać jak najmniej) a nie całkiem nowego kompa.

Opublikowano

w to nie oplaca sie inwestowac, zmien platforme na przynajmniej lga 1155

zasilacz takze do wymiany

chyba ze modowanie xeonow cie zadowala to mozna pomyslec

­

Opublikowano

Nie mam pojęcia czym jest modowanie xenonów ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...