Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostium i barwniki

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Widziałem ostatnio jakieś gracza, który miał podobny kostium do mojego, jednakże jego był całkowicie czarny (bez tych brązowych elementów które widać na obrazku). Tutaj nasuwa się moje pytanie, jak takie coś zrobić? Jakimi to barwikami trzeba ustawić żeby móc mieć właśnie całkowicie czarny kostium? Dodam może, że używałem "Butelka z czarnymi barwnikami" - tak zmieniałem motywy podczas zmiany koloru, jednakże nie widziałem na żadnym całego czarnego motywu. Jeszcze jedno, czy aby móc zmienić ponownie kolor stroju to muszę zakupić coś ze sklepu do usuwania starego koloru?

bd0ba2d0f1f6e.png

Opublikowano

Jak zmieniasz kolor to masz do wyboru 3 elementy składowe na jeden przedmiot. Chyba to było: tło, akcent i coś jeszcze. Jeżeli ich nie zmienisz, to nie będzie efektu. (W dodatku masz też barwniki z góry określonymi motywami dla tych 3 elementów, jak np. te podczas wydarzeń broni.) Możesz też napidać jeden kolor drugim.

Opublikowano

Zmieniałem właśnie motywy między tymi tłami, akcentami, ale nic... Wyszło jak wyszło :D Nie rozumiem jednak u Ciebie ostatniego zdania, co masz na myśli pisząc "napidać" ?

Opublikowano

Zmieniałem właśnie motywy między tymi tłami, akcentami, ale nic... Wyszło jak wyszło :D Nie rozumiem jednak u Ciebie ostatniego zdania, co masz na myśli pisząc "napidać" ?

Czyli nie musisz używać zmywacza/ Chyba że chcesz powrócić do oryginalnego koloru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...