Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka premka do VIIT

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co unikat ?

Nie będzie do kupienia.

Top: SP ma 2 główne zalety:

Cena i penetracja na goldzie.

Jest wolny, pancerz przebijalny, na AP'kach ma bardzo słabą pene.

Dla nowych graczy bardzo dobrym rozwiązaniem jest IS-6. Ma ograniczony mm, dobry pancerz, ok mobilność, działo o dobrym dps'ie, dpm'ie i rof'ie, jedynie celność i penetracja. Oba można załagodzić. Stabilizator na tym czołgu jest konieczny, a penetracja nie wystarcza na przebicie tylko E 75 (nawet od boku) i VK'ki B (tylko od przodu).

Pluton 3 ogarniętych is-6 = 70% win ratio.

Opublikowano

Nie będzie do kupienia.

Top: SP ma 2 główne zalety:

Cena i penetracja na goldzie.

Jest wolny, pancerz przebijalny, na AP'kach ma bardzo słabą pene.

Dla nowych graczy bardzo dobrym rozwiązaniem jest IS-6. Ma ograniczony mm, dobry pancerz, ok mobilność, działo o dobrym dps'ie, dpm'ie i rof'ie, jedynie celność i penetracja. Oba można załagodzić. Stabilizator na tym czołgu jest konieczny, a penetracja nie wystarcza na przebicie tylko E 75 (nawet od boku) i VK'ki B (tylko od przodu).

Pluton 3 ogarniętych is-6 = 70% win ratio.

Proponujesz mi Is-6 a prosiłem o VII T chyba że chcesz się dołożyć do tej VIII:D

Opublikowano

Proponujesz mi Is-6 a prosiłem o VII T chyba że chcesz się dołożyć do tej VIII:D

Mój błąd, nie doczytałem, a widziałem że piszesz o SP. W takim razie weź Sukę. Jest przyjemna, mobilna, z pancerzem, bardzo dobre działo, ale na 9t za wiele nie zrobi.

Opublikowano

Ja miałem kupić sukę ale mimo to jednak kupiłem Panterkę czy jak kto woli M10(7 tier). Jako, że to moja pierwsza premka powiem ci, że nie zawiodłem się na niej ani trochę.

Z premką dochodziło do 50k kasy za bitwę(ok. 1k dmg)

Plusy:

- Losowanie do max 8 tieru

- W miarę dobra prędkość(45 czy nawet trochę więcej) co dla medium tanka jest okej..

Minusy: 

- Papierowy pancerz, ale jak potrafisz się schronić to można łatwo tłuc przeciwnika

- Słabe działko(Lejesz po 120 parę dmg) co na 7 tier słabo aczkolwiek mi to nie przeszkadza bo zarobek jest i tak :)

W połączeniu z jakimś innym ciężkim czołgiem tj opcja drugiej linii/wsparcia ten czołg jest wyśmienity. Rozegrałem tym czołgiem paręnaście bitew ale jak dla mnie jest okej.

Opublikowano

Pomyśl w które linie chcesz iść (lub już idziesz) i dobierz czołg który ci tu proponują, bo kazdy ma swoj gust. Ja mam su-122-44 i ostatnio nabylem e25, obydwoma swietnie mi sie gra jednak e25 dominuje. Polecam wiec go kupic bo niedlugo go nie bedzie.

graphic.png

Opublikowano

Dobra kasa się trochę zmieniła bo musiałem się do czegoś dołożyć i teraz mam pytanie mam psc 50zł i nie wiem czy kupić jedną VIT Myślę na type 64 albo Dicker MAX albo dwie VT 

Opublikowano

zwrócić możesz jeśli nim nie grałeś i nic przy nim nie robiłeś i do niego nie dodawałeś 

Opublikowano

a ja na Twoim miejscu poczekałbym jeszcze do kolejnego pacha i zobaczył jak rozwinie się sytuacja z T-54 mod.1945 bo będzie to bardzo OP tank VIII tieru
tu masz więcej info .

Opublikowano

a ja na Twoim miejscu poczekałbym jeszcze do kolejnego pacha i zobaczył jak rozwinie się sytuacja z T-54 mod.1945 bo będzie to bardzo OP tank VIII tieru

tu masz więcej info .

Kolejny patch będzie za 1-2 miesięce, wiec trochę czasu trzeba czekać.

E 25 bierz.

Opublikowano

Śmieszne, jeszcze kilka miesięcy temu wszyscy zgodnie twierdzili, że E25 nie nadaje się do zarobku.Ukryty buff? Premia do zarobków? Zwiększenie penetracji? Zaiste ciekawa sprawa.

@top Polecam SU-122-44 do zabawy jak i zarobku. Na premce musiałbyś się naprawdę postarać, by wyjść na minus (strzelanie z golda przez całą bitwę + zero obrażeń)

Wbrew pozorom, na 9 tierach wiele zrobi. Dzięki swojej mobilności, może bez problemu objechać takiego kolosa jak E75 i wpakować mu pigułę w tyłek za 400, z ewentualnym podpaleniem.

W skrócie:

-ma świetne działo

-niezłą mobilność

-dobry kamuflaż

-całkiem fajny pancerz

Z VI tierów, polecam (tak jak kolega wyżej) Pz. IV Schmalturm (sam szkole na nim załogę na niemieckie medy)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

tu masz więcej info .

To samo co T-44, tylko troszkę lepiej opancerzone, a w zamian dostaje srogo po jajach względem mobilności. OP? Raczej UP. Devsi powtarzali wielokrotnie - czołgi premium mają być gorsze od tierowych odpowiedników...

Ten oto T-54 będzie miał na 90% MM do T10, bo jeżeli Pershing albo T-44 mają mieć do T10, to dlaczego on ma być pozbawiony tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...