Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxn V16

Felix3lz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

łeee dajcie -

721379818 -Chcesz dostać plusa? Zadzwoń pod ten nr.

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

ZA KAŻDEGO DANEGO MI MINUSA ODERWĘ SOBIE JEDEN WŁOS Z WIECIE Z KĄD.. :(

Opublikowano

więc bullets nie działa... a szkoda... znaczy tnie przy większej ilości niż 4-5. nie widzę by strzelało większą ilością pocisków... poza tym zadaje obrażenia jak za 1 pocisk. nawet jeśli ustawione na 100. (Teoretycznie przy ustawieniach na 100 powinno być 1 shot - 1 kill ... z byle jakiej broni. A tak nie jest. Więc nie działa ;/ )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam problem taki że: Odpalam hacka i otwierają mi się dwie strony w przeglądarce, i hack się wyłącza. wcześniej jeszcze było tak że jak odpaliłem hacka to git aż włączyłem war rocka i injector się wyłączył i war rock też. Nie wiem o co chodzi POMÓŻCIE proszę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam problem taki że: Odpalam hacka i otwierają mi się dwie strony w przeglądarce, i hack się wyłącza. wcześniej jeszcze było tak że jak odpaliłem hacka to git aż włączyłem war rocka i injector się wyłączył i war rock też. Nie wiem o co chodzi POMÓŻCIE proszę.

Sork, ale chciałbym się nacieszyć tym hackiem przed kolejną aktualizacją kiedy już będzie wykrywalny. Proszę o pomoc dam +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi już po 3min grania na serverze crashuje .. :/ niestety :( a tak dobrze się grało :]

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

ehh dopiero w 16v wyskoczylo mi hack detected... no coz powiem tyle zmiencie injectory bo was taz wywali ale dopiero bo 2h

2qtbevp.gif

18590.png

6201.gif

18706.png

18331.png

Pomogłem daj 5*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...