Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączaniem do gier.

Dziki__Wonsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z dołączaniem do gier, a mianowicie, gdy znajdzie mi grę i np. automatycznie dołączy (Zakłądając że chciałem zagrać DM'a), gdy mam "zalttabowanego" cs'a, to mi się on automatycznie wyłącza, i muszę na nowo włączać. Jest to uciążliwe gdy np piszę wiadomość, lub oglądam filmik.
Ma ktoś jakiś sposób aby coś zaradzić?

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Jak robisz alt + tab to ci się wyłącza ?

Możesz alt + ctrl + delete .

Jeśli o to chodziło

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie, chodzi mi o to, że jak gra jest zminimalizowana (Zrobiłem Alt+Tab / Ctrl + ESC / Ctrl + Alt + Delete) to się wyłącza gdy mecz się ładuje, przez co muszę patrzeć ciągle na ekran ładowania i nic nie mogę zrobić.
Dopiero gdy dołączę do meczu, wybiorę drużynę, mogę zminimalizować grę.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Podczas gry wciśnij shift + tab i tam masz przeglądarkę. Korzystaj z tego.

Nie chodzi mi o to, chodzi mi ogólnie gdy chcę/muszę coś na kompie zrobić, nie wystarczy mi do tego Menu Steam'a z Shift+Tab.

K4QaiyA.gif

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, a po za tym, gdzie różnica minimalizowania csgo po dołączeniu do meczu, a w czasie loadingu?

Zawsze możesz wyjść z meczu i lobby zminimalizować. Komputerek nie wyrabia, gubi proces zwieszaniem się przez co wyłącza proces ze zbyt dużego wykorzystania pamięci systemowych.

Spróbuj grać na niższy ustawieniach, co powinno pomóc. Ewentualnie wyczyść kompa formatem, postaw csgo lub czekaj na łatę od valve.

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz, a po za tym, gdzie różnica minimalizowania csgo po dołączeniu do meczu, a w czasie loadingu?

Zawsze możesz wyjść z meczu i lobby zminimalizować. Komputerek nie wyrabia, gubi proces zwieszaniem się przez co wyłącza proces ze zbyt dużego wykorzystania pamięci systemowych.

Spróbuj grać na niższy ustawieniach, co powinno pomóc. Ewentualnie wyczyść kompa formatem, postaw csgo lub czekaj na łatę od valve.

Komputer na pewno wyrabia i ustawień nie muszę zmieniać, jestem tego pewny.

Również nie muszę go czyścić, ponieważ nie istalowałem syfów oraz komputer jest dość nowy.

Wyjść z meczu nie mogę, ponieważ gram TYLKO rankedy.

K4QaiyA.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...