Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delphi - podstawy i gotowce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poradnik fajny ale mam problem :(

skompilowałem to w programie Dev-Pascal ( slyszalem ze to program do pascala i do delphi ) i nie wiem gdzie to :( a moze tylko do jezyka pascal to jest ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dev-pascal o ile mi wiadomo jest tylko do języka pascal -.- Możesz zamiennie używać FreePascal. Do delphi na windows masz oryginalne Borland delphi. Nie wiem jaka wersja jest aktualna, wpisz w google "borland delphi download" i pobierz z oficjalnej strony.

nie spojrzałem na date, sry za odkop

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Rozpakowujesz archiwum, uruchamiasz Install.exe klikasz na Delphi wpisujesz klucz no i jak z każdym innym instalatorem. Btw, coś ci fajnego na pw przyszło.

Nie siłą, a młotkiem.

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak zrobić hacka do margonem na kase i lvl , taern na kase i lvl , gladiatus na kase i lvl

Do gier przeglądarkowych nie da się zrobić hacków. Co najwyżej można zrobić iluzję za pomocą Cheat Engine.

Kocham mame

Opublikowano

Start -> Uruchom -> wpisujesz: tskill explorer

klikasz enter

w ten sposób wchodzisz do botnetu na strone z hackami do gier, do margonem też...

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Sprawdziłem wszystko co napisałeś powiem tak wszystko poszło bardzo łatwo czyli osoba początkująca by nie miała problemu ze zrozumieniem tego oraz co najlepsze wszystko jest dobrze przedstawione, czekam na więcej takich tematów.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...