Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #1 Zapowiadamy Serwer Xavion pl - " Nowe Wędkarstwo Oraz System Medali Konnych "

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że nie będzie tak jak u ZabQ'a :P Jeżeli będzie duże zainteresowanie i serwer wystartuje za max miesiąc to na bank zagram.

Opublikowano

Jeszcze trochę i bedzie pasdfjcsladkfjsadlfjkadlfdjlakfjalkfjaldfkjaflkasdjflakjf hardów. Zrobi ktoś wreszcie jakiś ciekawy server easy/medium?

Opublikowano

Jeszcze trochę i bedzie pasdfjcsladkfjsadlfjkadlfdjlakfjalkfjaldfkjaflkasdjflakjf hardów. Zrobi ktoś wreszcie jakiś ciekawy server easy/medium?

Easy medium nie są teraz aż tak na czacie ponieważ masz wyrobione marki typu Invoria etc.

A Harda nie ma poza tym myśle że dużo ciekawsza rozgrywka jest na serwerze hard :)

Mam nadzieje że nie będzie tak jak u ZabQ'a :P Jeżeli będzie duże zainteresowanie i serwer wystartuje za max miesiąc to na bank zagram.

Nie , nie będzie.

Słyszałem że tam niezłe cyrki są xD

Kolejny Jutuber ze swoim serwerem hard. Moim zdaniem troszkę za dobre nagrody. Fajna prezentacja i życzę powodzenia. 

Nagrody możliwe że zostaną edytowane :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

"Padł o tak..." Czyli w skrócie był c*****y serwer i technik tak? 

"Padł o tak..." Czyli w skrócie był c*****y serwer i technik tak? 

Nie chodzi o to że serwer czy technik był c*****y a administracja która została do niego dobrana i głownie przez to serwer upadł.

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie chodzi o to że serwer czy technik był c*****y a administracja która została do niego dobrana i głownie przez to serwer upadł.

Dziwnie, ale teraz jest tak samo. [na xavion]

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Nie zagram napewno kolejny serwer Youtubera ale juz sie nie czepiam tego ze serwer Youtubera. Ale po co kolejny hard juz jest Ravia , Balmora , Arutan itp. I napewno nie zagram z względu na TEAM pan Weezy który DDOSUJE cały czas za nić , banuje na TS zanić , a pozatym startował już serwer tego pana nawet 2 jak sie nie myle ;) i wszyscy wiemy jak to wyszło ;). Kolejny niepotrzebny Syf.

Opublikowano

Nie zagram napewno kolejny serwer Youtubera ale juz sie nie czepiam tego ze serwer Youtubera. Ale po co kolejny hard juz jest Ravia , Balmora , Arutan itp. I napewno nie zagram z względu na TEAM pan Weezy który DDOSUJE cały czas za nić , banuje na TS zanić , a pozatym startował już serwer tego pana nawet 2 jak sie nie myle ;) i wszyscy wiemy jak to wyszło ;). Kolejny niepotrzebny Syf.

z tego co pamiętam to startowały, lecz nie pod jego nadzorem tylko kogoś innego więc on miał tylko nagrywać, także że padł to nie jego wina, ja polecam.

Opublikowano

Ja już Ci coś zakompelskiony bachorze pisałem abyś nie wchodziła w moje tematy.

Więc skończ się produkować bo gdzie tylko popadnie wpadasz i piszesz jakieś pierdoły.

Łoo wszyscy wiemy jak to wyszło - gdzie ja nie byłem technikiem tylko robiłem za reklame

PS jak wyszło ? Na pierwszym mortyriuszu gdzie bylem 400 online i bez bugow ;)

z tego co pamiętam to startowały, lecz nie pod jego nadzorem tylko kogoś innego więc on miał tylko nagrywać, także że padł to nie jego wina, ja polecam.

Dzięki TM za opinie.

giphy.gif

Opublikowano

W Twojej wypowiedzi jest mnóstwo błędów, aż oczy drażni.. Za nic piszemy osobno, tak samo jak poza tym. Podajesz serwery które mają nie wiem 200 - 300 online ( Balmora i Arutan ) więc tutaj nie ma czym się szczycić.

Opublikowano

Ja już Ci coś zakompelskiony bachorze pisałem abyś nie wchodziła w moje tematy.

Więc skończ się produkować bo gdzie tylko popadnie wpadasz i piszesz jakieś pierdoły.

Łoo wszyscy wiemy jak to wyszło - gdzie ja nie byłem technikiem tylko robiłem za reklame

PS jak wyszło ? Na pierwszym mortyriuszu gdzie bylem 400 online i bez bugow ;)

Dzięki TM za opinie.

Nie wyzywaj go cwaniaczku bo on mówi prawdę.

Ten monitor całkiem mózg ci wypalił chociaż kwestionowałbym czy kiedykolwiek miałeś mózg słuchając twojego pierdolenia na juba tuba.

Proszę państwa prawda jest taka że WeezyPaker robi serwer dla pieniędzy, a jak coś pierdolnie lub pójdzie nie tak to szuka winnych, a sam udaję świętego.

Prawda jest taka mili państwo że Weezyhaker za pieniądze klęknął by nawet do mojej pały

To nie jest zaden hejt tylko czysta prawda syssana przez WeezyHackera z mojej dupy z jezyczkiem w dodatku.

NIe PoLecAm serwera bo to będzie największe dno 2015 roku.

Osoba która jest niepełnosprawna umysłowo nie powinna brać się za takie rzeczy bo ciężar odpowiedzialności przygniecie jego niedojebany umysł.

Dziękuje za swoje 5 minut.

Hejterzy z gimnazjum już mogą hejtować,

a prawilnych Polaków serdecznie pozdrawiam!

Opublikowano

Nie wyzywaj go cwaniaczku bo on mówi prawdę.

Ten monitor całkiem mózg ci wypalił chociaż kwestionowałbym czy kiedykolwiek miałeś mózg słuchając twojego pierdolenia na juba tuba.

Proszę państwa prawda jest taka że WeezyPaker robi serwer dla pieniędzy, a jak coś pierdolnie lub pójdzie nie tak to szuka winnych, a sam udaję świętego.

Prawda jest taka mili państwo że Weezyhaker za pieniądze klęknął by nawet do mojej pały

To nie jest zaden hejt tylko czysta prawda syssana przez WeezyHackera z mojej dupy z jezyczkiem w dodatku.

NIe PoLecAm serwera bo to będzie największe dno 2015 roku.

Osoba która jest niepełnosprawna umysłowo nie powinna brać się za takie rzeczy bo ciężar odpowiedzialności przygniecie jego niedojebany umysł.

Dziękuje za swoje 5 minut.

Hejterzy z gimnazjum już mogą hejtować,

a prawilnych Polaków serdecznie pozdrawiam!

Idź reklamuj swój spierodlony FB u mnie na profilu ;)

giphy.gif

Opublikowano

Jest git ;) Wpadne na start i zobaczymy co wymodziliscie ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...