Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet w telewizorze

Kol3szko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym podłączyć Internet do telewizora lecz nie wiem w jaki sposób. Posiadam ruter wi-fi, a telewizor to Philips 4300 series.

Doczytałem sie, że można to zrobić przewodowo, ale ten model telewizora nie posiada odpowiedniego wejścia.

Znalazłem także inną opcję jaką jest karta sieciowa usb. I teraz pytanie do Was czy to zadziała? Jeśli tak, to jaką kartę mam kupić?

Opublikowano

Skoro TV nie ma wejścia na "internet" to pozostaje tylko połączenie przez wi-fi. Jeśli nie masz opcji połączenia w TV z wi-fi domowym czy coś to trochę tak jakby na domofonie sprawdzać fb xD 

Opublikowano

Skoro TV nie ma wejścia na "internet" to pozostaje tylko połączenie przez wi-fi.

Ale jeśli chciałbym podłączyć przez wi-fi to muszę kupić kartę sieciową, tak? Jaką? Wiesz cos na ten temat więcej? :D

Opublikowano

podłączyć sobie możesz ale mieć ale  internet to raczej nie

choćby skały srały nie będziesz miał w modelu bez Smart TV a akurat większość modeli tej serii nie posiada

a co do karty WiFi to zawsze pisze jakie są obsługiwane i jakie trzeba kupić , wystarczy umieć czytać. wszystko w papierach załączonych do telewizora jest.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...