Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Doskonała Hybryda 4:3:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc nareszcie! Tak mogę powiedzieć po spędzeniu kilku godzin przy konstruowaniu składów. Znalazłem hybrydę doskonałą, która da radę w każdej lidze i z każdym przeciwnikiem! 

Ligi: Bundesliga, Eredivisie a także BPL

Formacja: 4:3:3

Ilość monet: Przy dzisiejszych cenach 90.000, ale wiadomo różnie to bywa

Zgranie: 99

Link do składu 

http://www.futhead.com/15/squads/14187534/

Opis składu

Bramkarz: Czyli Joe Hart, jeden z najlepszych bramkarzy w tej fifie, dzięki swojemu wzrostowi genialnie sprawuję się na pozycji goalkeepera, z resztą jego statystyki powalają, genialne parady i refleks to jest to czego najbardziej potrzebujemy.

Obrońcy: Gael Clichy bardzo szybki, dynamiczny obrońca, jego  przyśpieszenie powala, łatwo dogania swoich przeciwników, jedyny minus  tego zawodnika to siła.

Eliaquim Mangala: Silny,wysoki,skoczny i szybki obrońca - czego chcieć więcej ? Możecie spojrzeć na jego H/H, ale powiem wam, że jakoś często w ataku go nie widzę.

Jerome Boateng: Również silny,wysoki,skoczny a także szybki, ma wszystko co potrzebuje obrońca do gry na wysokim poziomie.

Łukasz Piszczek: Nie mogło oczywiście zabraknąć naszego rodaka, który wyśmienicie odnajduję się na pozycji prawego obrońcy, ma co prawda 81 tempa, ale z łatwością dogania zawodników 85/90, bardzo dobrze gra w obronie a także w ataku, często się podłącza w akcje ofensywne naszego zespołu.

Pomocnicy:

Georginio Wijnaldum: Ten zawodnik mimo nie najlepszych statystyk gra wyśmienicie, jest wytrzymały, potrafi uderzyć z dystansu ( choć po statystykach tego nie widać) dobry drybling a także podania.

Mario Gotze: Zachwyca, to prawdziwy przywódca środka pola, jego gra jest znakomita, dzięki M/M jest go sporo w środku boiska i o to mi najbardziej chodzi, wysoki drybling, podania, wysuwanie się na pozycję to jest to czego od niego oczekuję.

Ilkay Gundogan: Nie ma się co rozpisywać bardzo dobry zawodnik,posiada 4*4, uderzy z dystansu,poda, pokryje kogo trzeba, jest to zawodnik wszechstronny i uniwersalny

Atak:

Memphis Depay: Nie grałem lepszym skrzydłowym niż tym 20 letnim chłopakiem, posiada 5 gwiazdek sztuczek, dobrą kontrolę piłki, przyśpieszenie, siłę strzału, ten zawodnik jest fenomenalny!

Romelu Lukaku: BESTIA, po prostu bestia, 90 siły i 190 cm wzrostu mówi wszystko! Jest szybki, potrafi wykończyć akcję, przepchnąć się w polu karnym, uderzyć z główki napastnik doskonały.

Kevin Mirallas: Jego szybkość, zwinność, drybling, wykończenie to jego największe atuty, ma bardzo dobre statystki na karcie i pokazuję to także na boisku, tworzy znakomity duet z Lukaku.

Na koniec chciałbym dodać, że tym składem rozegrałem 30 spotkań z czego wygrałem 25, zremisowałem 3 razy, przegrałem zaledwie 2 mecze, więc jeżeli masz na wydanie 90.000 monet na skład to nie wahaj się :-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...