Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komuter do 2,5tyś aby poszło GTA V

GalaxyPL1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo elo , mam problem, bo chce kupić sobie laptopa od 2500-2700zł z dobrą grafiką i procesorem i ram, chodzi mi o jakiś ładny lamptop co ma dużo cal (17,3) mi starczy , Prosze was, aby na nim szło takie coś jak (gra) bez lagów 60fps , a więc do jakich gier potrzebuje lapka:

-Grand Theft Auto 5,Sa,4

-Assasin Creed

-Battlefield 3,4

-Just cause 2

Tyle mi starczy, Nagradzam repką i może coś dorzuce, ale prosze fastem bo po sylwku ;3 kupuje. :) Fastem ;3

Sry: Edit@ Chodzi mi o laptopa :\3

Opublikowano

Za 2.5k i chcesz pograc w gta 5? Nie osmieszaj sie chlopcze.

Gówno wiesz o sprzęcie i sie wypowiadasz? Nie ośmieszaj sie chłopcze.

Niby tęsknisz za starym mpc, a sam gówno potrafisz i gówno piszesz, wypierdalaj.

Dla twojej informacji, gta ma bardzo dobrą optymalizacje, na tyle dobrą, że w gta 4 można pograć na integrze ;]

@topic

Z takimi wymaganiami, to raczej zapomnij o 17 calowym ekranie. Poza tym lapki z takim ekranem bardzo krótko trzymają na bateri, więc kupowanie laptopa mija się z celem.

W tej kwocie co podałeś, jedynymi sensownymi laptopami są:

Lenovo IdeaPad Y580

Samsung NP550P5C-S05PL

Gry które wymieniles powinny sie odpalic przynajmniej na low na min. 30 fps'ach.

Opublikowano

Za tylke kasy pograsz na stacjonarce,ale na laptopie wątpie w gta 5 nawet na low.

Opublikowano

Dobra może trochę przegiąłem z tym że nie pograsz, specyfikacji dokładnej nie ma więc nie wiemy.

Ale podejrzewam że miałbyś lagi na low.

Laptopy do gier moim zdaniem zaczynają się od takiego:

http://www.x-kom.pl/p/214170-notebook---laptop-15-6--lenovo-y50-70-i5-4210h-4gb-1000gb-gtx860m-fhd.html

Na twoim miejscu dopłaciłbym do tego co podałem, 860m to dość wydajny układ.

Nie mówię o tym już że na stacjonarce za te 2.5-3k pograłbyś na medium może high, nie wiem jakie będą wymagania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...