Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RECENZJA] Counter-Strike: Global Offensive

Stratek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy pojawił się zmiany w rangach to nawet gold gra w miarę ogarnięcie.

Najlepsze jest to, że nie pójdzie się na żaden serwer po pierwszym albo i w ogóle po włączeniu gry na np. aim, bh czy normalny tryb tylko od razu pchacie się po rangę - ja p******e po co? Czasami obrazek w formacie png jest ważniejszy od dobrej zabawy.

pyhvh7E.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy to przeczytalem to mysle ze autor tematu placze ze nie moze wyjsc z silvera :(

mam takie same odczucie :D

Moim zdaniem gra jest fajna, lecz jest sporo minusów w tej grze  m. in. to że niema serwera tylko dla europy lub beznadziejny system rang.

Opublikowano

Gdy to przeczytalem to mysle ze autor tematu placze ze nie moze wyjsc z silvera :(

mam takie same odczucie :D

Moim zdaniem gra jest fajna, lecz jest sporo minusów w tej grze  m. in. to że niema serwera tylko dla europy lub beznadziejny system rang.

Opublikowano

Recenzja może być lecz nie mam takiego kompa bo na laptopie nie ma opcji żeby poszło :/

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

CS:GO sam w sobie był spoko. Dopóki nie zaczęła się rosyjska masówka.

Osobiście w Cs'a mam przegrane 300h i szczerze mówiąc nie gram od miesiąca, bo nie da się wytrzymać.

Jeżeli nie grasz ze znajomymi to mecze turniejowe są ciężkie i to nie ze względu na gorszą technikę strzelania innych, a na głupotę.

Rzucają fleshe i wszystko gdzie popadnie, nie potrafią grać, a pchają się na pierwszego i potem cały mecz płacze, bo pada jako pierwszy.

Ogólnie gra jest dobra, bez dobrego sprzętu można się pobawić.

Dobra na wyżycie się.

wykończę cię jak podatki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To recenzja czy narzekanie silvera? Ja potrzebowałem roku żeby w końcu na stałe wejść do mojego golda 3, ale nigdy nie narzekałem na to publicznie. A tym bardziej nie twierdziłem, że to "recenzja". A jest duża różnica pomiędzy recenzją a wymienianiem wad graczy w podpunktach.

Opublikowano

Zgadzam się z panem u góry ^ , osobiście przestałem grać w cs nie dawno przez rakową społeczność :/ ale do dziś wspominam kilkanaście set godzin miłej gry .

Opublikowano

Sporo, osób gra lub grało w tą grę więc nie ma co się rozpisywać. Mało wymagająca gra ale cieszy ;) A sama recenzja ciekawa "No, to są minusy, jeśli gramy z silversami w teamie" :p

671411485514457941894.png

Opublikowano

XDD

Nie no, jak czytam niektóre wypowiedzi, to widzę czemu cebula taka światowa ;)

Strzelanka jak strzelanka, a z indywidualnej gry na sprzęcie za 1500 zł można spokojnie fragować do LEM'a, bo potem już sprzęt nie pozwoli na tak dynamiczną gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...