Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Dedyk] [Hard]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*******y ten is, kupowałem sobie w is aż wyskoczyło że nie mam odpowiedniej ilości SM, wylogowałem się z gry i ze strony, a tu "nie ma takiego konta" xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Logi apche mi sie zapchaly juz poprawiam

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Stary neverious choć lekko przerobiony, pamiętam byłem tam top 1. Z chęcią na ten serwer powróce bo mam do niego sentyment :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

Kolejny serwer typu zarobie i spierd**am chociaż IS darmowy to długo nie pociągnie i do tego zabugowany tak to jest jak są serwery na gotowcu , bez bety i tego typu rzeczach , nie chce wiedzieć jakie macie zabezpieczenia o ile je macie  :P  ja nie tracił bym czasu na takie coś , wiele dobrego słyszałem o Administracji jeśli ktoś wiec co to sarkazm : ) 

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Kolejny serwer typu zarobie i spierd**am chociaż IS darmowy to długo nie pociągnie i do tego zabugowany tak to jest jak są serwery na gotowcu , bez bety i tego typu rzeczach , nie chce wiedzieć jakie macie zabezpieczenia o ile je macie  :P  ja nie tracił bym czasu na takie coś , wiele dobrego słyszałem o Administracji jeśli ktoś wiec co to sarkazm : ) 

Tu sie mylisz :) Serwer Darka nigdy nie padł. Zabezpieczenia mają dobre ale olewka Darka robi swoje.

qhnkxc.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...