Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić do Wiedźmina 2 ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to jest mój gówniany komputer który ma już za sobą około 10 lat :P

Płyta główna: 

Procesor i karta graficzna:

I mam 1 GB ram to są MINIMALNE wymagania wiedźmina 2:

I co zmienić w tym gównie bym mógł grać w Wiedźmina na minimalnych, to że kartę graficzną i procesor to wiem a na ram nie patrzcie. Podajcie mi coś (karta graficzna,procesor) by działał mi wiedźmin na minimalnych i proszę jak najtaniej . Nie mam dużego budżetu. Może być nowe i używane.

@Edit 

zapomniałem dodać mam XP.

Opublikowano

Sprecyzuj budżet, jak chcesz sensownie pograć to wszystko jest do wymiany praktycznie. Podaj jeszcze zasilacz (marka, model)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Sprecyzuj budżet, jak chcesz sensownie pograć to wszystko jest do wymiany praktycznie. Podaj jeszcze zasilacz (marka, model)

Jak sprawdzić zasilacz bez otwierania komputera ? (jeżeli to możliwe) A budżet na teraz to 120 zł (wiem ze za tyle to gówno kupię). Ale nie mam zamiaru wszystkiego kupować odrazu będę jeszcze zbierał kasę. Prawdopodobnie kupię wszystko w 2015 roku może w lutym. I nie muszą być stałe 30/60 fps ale żeby jak najmniej lagów było :(

Opublikowano

Jak sprawdzić zasilacz bez otwierania komputera ? (jeżeli to możliwe)

Nie da się. Musisz otworzyć skrzynkę. Ale pewnie też leci do zmiany.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Nie da się. Musisz otworzyć skrzynkę. Ale pewnie też leci do zmiany.

Weź mistrzu wytłumacz gdzie zasilacz się znajduje zebym wiedział gdzie szukać :) Najlepiej jakieś zdjęcie :)

Opublikowano

Weź mistrzu wytłumacz gdzie zasilacz się znajduje zebym wiedział gdzie szukać :) Najlepiej jakieś zdjęcie :)

Skrzynka z której wychodzą przewody, zwykle na dole/górze obudowy. Tak ciężko poszukać zdjęcia w googlach? 

KLIK!

Opublikowano

Chyba najprościej : w tym miejscu w którym masz podłączony kabel zasilający do kompa

53617914622311377282.png

Sygnatura by KarMixx

Opublikowano

Chyba najprościej : w tym miejscu w którym masz podłączony kabel zasilający do kompa

I to jest dobra i łatwa odpowiedź :)

@topic

Jutro dam Edita i zapodam markę/model zasilacza bo teraz do jutra rana rodzina na chacie :P (dziwne że jutro nikt do pracy nie idzie)

@Edit

Sprawdziłem i mam na naklejce zaznaczone "450 Watt" a odrazu pod tym "BAP 450" . A na samej górze naklejki piszę :RASUBRO BAP 450/550/650 Specifications" I tyle co jest napisane.

Jeżeli coś nie tak @Nitex to napisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...