Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chujowy gracz

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż gram w osu od 2 dni..

Gram na myszce i klawiaturze. Nie moge przejść żadnego poziomu, ponieważ nie wiem kiedy dokładnie klikać.

Wiem tyle, że musze naciskać w te kółeczko wtedy gdy taki okręg bd się do niego zbliżał..

Lecz robie tak, i dostaje po 50 punktów i pasek życia mi spada.

2 rzecz, to te linie, ze strzałkami spowrotem.

I tutaj, trzeba naciskac 2 razy, zarówno jak i na normalnym kółku, jak i na tych strzałkach ;-;?

Ostatnią rzeczą, są ustawienia klawiatury w opcjach.

Są tam 3 przyciski do ustawienia. Left Click, Right Click i Smoke.

Czym różnią się te 2 przyciski ? Z tego co patrzyłem to, jest chyba to samo.

I czym jest ten Smoke, kiedy się go używa..

Z góry dzięki za pomoc.

Siema ;P!

Opublikowano

Wiem tyle, że musze naciskać w te kółeczko wtedy gdy taki okręg bd się do niego zbliżał..

Lecz robie tak, i dostaje po 50 punktów i pasek życia mi spada.

Musisz idealnie kliknąć w kółko, kiedy najdą na siebie, to dostaniesz max 300. Musisz się nauczyć.

2 rzecz, to te linie, ze strzałkami spowrotem.

I tutaj, trzeba naciskac 2 razy, zarówno jak i na normalnym kółku, jak i na tych strzałkach ;-;?

Musisz kliknąć, trzymać i przeciągnąć piłeczkę do końca, nazywa się to slider. ;)

Ostatnią rzeczą, są ustawienia klawiatury w opcjach.

Są tam 3 przyciski do ustawienia. Left Click, Right Click i Smoke.

Czym różnią się te 2 przyciski ? Z tego co patrzyłem to, jest chyba to samo.

Niczym się nie różnią. Na szybszych mapach po prostu gra się na klawiaturze + myszka/tablet z użyciem 2 przycisków, bo nie da rady ogarnąć z 1 przyciskiem. :D

I czym jest ten Smoke, kiedy się go używa..

To umożliwia Ci rysowanie po mapce podczas gry. :x Nikt tego nie używa, no chyba, że komuś zwykła rozgrywka się nudzi.

Opublikowano

Jeżeli nie idzie Ci żadna mapa włącz sobie MODY (opcje na dole w wyborze mapki :) ) i włącz z 1 linii NO FAIL z tym modem nie przegrasz żadnej mapki nawet jakbyś chciał :)

Też uczyłem się na NF i teraz gram nawet dobrze szybko idę w górę i nie ma większych problemów :)

Jeżeli nie rozumiesz ssemu gry włącz sobie kolejnego moda z ostatniej linii ostatni chyba nazwa AUTO on pokazuje idealne przejście mapki :) zobaczysz jakie kółka do czego służą :)

TEMAT

Opublikowano

Dzięęękujee wszystkim.

Z czego wiem, nie trzeba mieć tabletu, żeby mieć duze osiągnięcia w tej grze. Moja kolezanka na myszce i klawie miała 72 lv to podobno dużo ;P.

Dzięki, za rady pozostaje mi tylko ćwiczyć ^^.

Opublikowano

Dzięęękujee wszystkim.

Z czego wiem, nie trzeba mieć tabletu, żeby mieć duze osiągnięcia w tej grze. Moja kolezanka na myszce i klawie miała 72 lv to podobno dużo ;P.

lvl nie ma znaczenia w tej grze

Opublikowano

Dzięęękujee wszystkim.

lvl nabijasz grając(zdobywasz doświadczenie), liczy się ranking. :D

ps. ja gram na tablecie, bo mi wygodniej. Ale to kwestia przyzwyczajenia. ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...