Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CheatEngine v5.4

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny temat ale takie nooobki jak niektórzy i tak nie patrzą na przypięte tematy. Widziałem jeszcze ze 2 tematki jak ludzie sie pytają o Cheat Engine -.- -.- -.-

Błagam moderatorzy weźcie zróbcie jakiś temat o ortografii żeby przestrzegali.

Chuj to kogos interesuje ze ma dysleksja czy jak to tam się zwie. Nie potrafią pisac to niech nie piszą tylko niech zawołają mame , tate , brata , siostre itd...

Pewnie będzie warn bądź ban ale wyraziłem swój pogląd o NOOBACh co nie potrafią pisac.

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Dokładnie ,,badzik6'' ja może robie i błędy ale zjebała mi sie klawiatura i pisze na starej a na nowej pisałem z jakiś rok i sie teraz muszę przyzwyczajać do nowej.Także dyslektycy jak na samym początku nie będziecie pisać bez błędów odbije sie wam to na stare lata:].

Opublikowano

dokładnie badzik6 i NUCLEARsun po coś jest PM do Moderatora podajcie nicki i po sprawie a nie żalicie sie i robicie off topic że ktoś nie umie pisać i co z tego?Jak wy bylibyście dyslektykami to co? hmm... Możesz się cieszyć że nie jestes Dyslektykiem, a i prośba do Moda zrób coś z ich prośbą.

@EDIT troszke wystroiłem 1 post Pozdro.

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wiecie że istnieje coś takiego jak autoconnect to polega na tym samym tylko robisz tak że włączasz silka wpisujesz passy alt i tab silk sie minimalizuje i cały czas cię loguje aż do skutku

Zbieram +

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Ten program tylko emuluje przyspieszanie, tylko my widzimy że się szybciej loguje a w praktyce tak nie jest, już ściągnijcie sobie autologin, lub coś co klika enter, to się wam bardziej opłaci.

@down: czyż chodzi o mnie ?xD

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmm a ja mam taki problem...Gdy uda mi się zalogować na konto z pomocą CE to(jeżeli dam trochę większą prędkość [bo np. przy 10x już się tak nie dzieje])poprostu mnie wyrzuca...gra się wyłancza w 0.1 sekundy bez żadnych ??? ani bez dc... czy to chodzi o zbyt duże ustawienie szybkości czy może o coś innego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej a ja mam tak xD daje szybkość np 10 i mi szybko tam się all rusza ale niema tego connecting to the server ani niczego to tak ma być..?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...