Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][INNE] MPCforum - Fala pseudo programistów + Download Pliki EasyPower by XawierStudio

TheEasyPeasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z twoją opinią. Ja też zauważyłem, że ludzie chcą być fajni, pokazać że oni umieją pisać i je udostępniają. 
Ja jak zaczynałem pisać to się jarałem że napisałem w javie plugin na to że jak wpisze komendę /wiadomosc to mi wyskoczy jakiś tekst, ale go nie udostępniałem bo po co to komu? A właśnie ostatnio widziałem plugin czy skrypt który nie ma konfiguracji i dodatku robi takie coś że wpiszesz /pomoc i wyskakuje jego tekst którego nie można zmienić. Ale dobra nie schodźmy z tematu. 
Pisałeś coś jeszcze o pomocy. Wić ja też kiedyś miałem problem z pluginem bo się dopiero uczyłem i też na bukkicie poprosiłem o pomoc a oni tam mnie cisnęli że gówno umiem (coś w tym stylu) i inne.
Najbardziej dobijają mnie ci którzy kradną kod i się podpisują pod niego, nie raz się spotkałem z takim czymś, a oni się jeszcze ze mną kłócili że oni to pisali i tak musi być ... Żałosne.

Nw czy ktoś jest za mną czy przeciwko... ale nie bójcie się wyrazić swojej opinii.

Tak tylko np na tym forum to nie da się wyrazić swoją opinie bo zaraz dostaniesz ostrzeżenie że to jest Spam lub OffTopic nie raz tak dostałem tego się mniej już wypowiadam. 
Napiszesz że takie coś jest do dupy i nikomu nie potrzebne albo coś w tym stylu a moderacja uzna to za spam "Ta wiadomość nic mądrego nie wnosi to tematu" (bez komentarza).

531001454960877632167.png

Opublikowano

єяιρѕσn to nikt inny jak nasz super hakjer xcrejzi ktory sam kradl pluginy i sprzedawal jako swoje 

wystarczy popatrzec na publikacje serwerow 

kazdy ma tam niby autorskie pluginy a jak sprawdzisz jakie to w wiekszosci to tirexy albo kleszczersy 

co do tych typow ktorzy pisza w hobby java ...

wystarczy ze spytasz ich o cos czego zwykle nie ma w pluginach np refleksje 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Zgadzam się z twoją opinią. Ja też zauważyłem, że ludzie chcą być fajni, pokazać że oni umieją pisać i je udostępniają. 

Ja jak zaczynałem pisać to się jarałem że napisałem w javie plugin na to że jak wpisze komendę /wiadomosc to mi wyskoczy jakiś tekst, ale go nie udostępniałem bo po co to komu? A właśnie ostatnio widziałem plugin czy skrypt który nie ma konfiguracji i dodatku robi takie coś że wpiszesz /pomoc i wyskakuje jego tekst którego nie można zmienić. Ale dobra nie schodźmy z tematu. 

Pisałeś coś jeszcze o pomocy. Wić ja też kiedyś miałem problem z pluginem bo się dopiero uczyłem i też na bukkicie poprosiłem o pomoc a oni tam mnie cisnęli że gówno umiem (coś w tym stylu) i inne.

Najbardziej dobijają mnie ci którzy kradną kod i się podpisują pod niego, nie raz się spotkałem z takim czymś, a oni się jeszcze ze mną kłócili że oni to pisali i tak musi być ... Żałosne.

Tak tylko np na tym forum to nie da się wyrazić swoją opinie bo zaraz dostaniesz ostrzeżenie że to jest Spam lub OffTopic nie raz tak dostałem tego się mniej już wypowiadam. 

Napiszesz że takie coś jest do dupy i nikomu nie potrzebne albo coś w tym stylu a moderacja uzna to za spam "Ta wiadomość nic mądrego nie wnosi to tematu" (bez komentarza).

@off

Błagam Cię, wyjdź.

Uważasz się za programiste jak ich mało choć nim nie jesteś.

Jak podobno piszesz w javie, to na kijoszka ci pomocnik do pisania pluginu na chat?  Jak jesteś programistą to chyba sam powinieneś napisać tak mały plugin..

"kondziuczat zaawansowany plugin na chat" zaawansowany? czyszczenie, włączanie, wyłączanie i jakieś kanały to zaawansowany plugin? Prosze Cię.. Nie będe się wypowiadał na Twój temat, bo poprostu to nie ma sensu.

---------------

@Temat

Ten człowiek którego Xawier "hejtował" też jest "pseudoprogramistą".

Ale to nie ważne.

Opublikowano

@TheEasyPeasy nic do ciebie nie mam. Popieram to ci piszesz o Xawierze. Powiem tyle xawier to 11 latek który mówi że pisze pluginy a tylko się pod nie podpisuje.!

Opublikowano

Temat nie podlega dyskusji, dodatkowo może obrażać osobę. 

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...