Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ci FuckingAwesomeLeeSin + Evade + Tracker. Nie testowałem jeszcze, ale ponoć mocny.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Polecam ci FuckingAwesomeLeeSin + Evade + Tracker. Nie testowałem jeszcze, ale ponoć mocny.

No, zapomniałem. Również polecam.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ADC to polecam Vayne + Marksman lub Jinx + EasyJinx

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o to czy jest łatwa czy nie. Ogólnie jako ADC nie jest grana ponieważ jest zwyczajnie słaba, z tym ssaniem troszkę źle się wyraziłem.

Opublikowano

Vayne carruje solo gierki xD

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

W jungli jak grałem to dobry był bodajże Stoned Amumu, praktycznie easywin bo dobre ganki, Eliska też była mocna, lecz teraz chyba nie ma skryptu :P

Opublikowano

Ja na adc polecam Triss :) Evadee + Marksman :D ja dzięki tym skryptom wbiłem do Golda dziś

na tym poziomie lepsza vayne np, bo trista nic w early nie zrobi, a w goldzie silverze to tam sie czesto rozstrzyga kto wygraXD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

w S4 graj obojetnie czym, nie ma tam poziomu wiec kim nie pykniesz wygrasz ( oczywiscie afk/trolololo nie uwzgledniam ) 

jungla:fuckingawesomeleesin,

adc: vayne - marksman , easyezreal (mida rowniez ogarnia ) 

na przyszlosc aby spamu nie bylo polecam

top: irelia,ryze,  jayce, riven,cassio

mid: xer/syndra/kata/liss/cassio/talon

supp: soraka ( trzeba być ułomem by przegrać linie :) ewentualnie janna/sona ;)

Opublikowano

Lee sin na skrypcie "fuckingawesomeleesin" bardzo słabo działa, chodzi o częsty miss z q jeżeli ktoś jest dalej , czasem rzuca to nawet w innym kierunku niż jest przeciwnik, dodatkowo błędnie ustawia fokus, jeżeli jest lucian + sona obok Ciebie, nawet jak jest ustawiony fokus na Luciana to będzie bił syndrę bo ma mniej hp ( w ustawieniach zmiana nic nie daje ). Dodatkowo  jungli "v" działa gorzej niż byśmy to robili samemu, czasem zapomina użyć shieldu z w.

Do jungli według mnie nie ma co teraz korzystać z L#, oprócz oczywiście evade + trackera.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

w S4 graj obojetnie czym, nie ma tam poziomu wiec kim nie pykniesz wygrasz ( oczywiscie afk/trolololo nie uwzgledniam ) 

jungla:fuckingawesomeleesin,

adc: vayne - marksman , easyezreal (mida rowniez ogarnia ) 

na przyszlosc aby spamu nie bylo polecam

top: irelia,ryze,  jayce, riven,cassio

mid: xer/syndra/kata/liss/cassio/talon

supp: soraka ( trzeba być ułomem by przegrać linie :) ewentualnie janna/sona ;)

Nie wprowadzaj ludzi w błąd wszyscy więdzą, że Jayce lepszy jest na mida, cała farma twoja łatwy haras przeciwnika oraz nafeedowanie sie jest po prostu banalne

Lee sin na skrypcie "fuckingawesomeleesin" bardzo słabo działa, chodzi o częsty miss z q jeżeli ktoś jest dalej , czasem rzuca to nawet w innym kierunku niż jest przeciwnik, dodatkowo błędnie ustawia fokus, jeżeli jest lucian + sona obok Ciebie, nawet jak jest ustawiony fokus na Luciana to będzie bił syndrę bo ma mniej hp ( w ustawieniach zmiana nic nie daje ). Dodatkowo  jungli "v" działa gorzej niż byśmy to robili samemu, czasem zapomina użyć shieldu z w.

Do jungli według mnie nie ma co teraz korzystać z L#, oprócz oczywiście evade + trackera.

Na jungle można iść ,,Master of Lee Sin" bo jest znacznie lepszy od fuckingawsomeleesin.

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd wszyscy więdzą, że Jayce lepszy jest na mida, cała farma twoja łatwy haras przeciwnika oraz nafeedowanie sie jest po prostu banalne

Na jungle można iść ,,Master of Lee Sin" bo jest znacznie lepszy od fuckingawsomeleesin.

dla mnie jayce na midzie nie jest problemem.. chyba, ze bronzie jestes i nie potrafisz uzyc musku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...