Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta za ok 500zł

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam karty graficznej za ok 500zł, bedzie służyć głównie do grania co polecacie? Nie kupuje używanych

Opublikowano

Podaj pełna specyfikację komputera.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

okolo 500 to nie znaczy 600zl i wiecej ;)

Podaj specyfikację komputera najpierw, kupisz kartę, wsadzisz, komp pójdzie z dymem i płacz będzie dopiero.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

NIe pojdzie z dymem moge podac tylko ogolną specyfikacje, bo komp nie jest moj. Procek i7, 4gb ram, mobo odpowiednie, zasilacz tez powinien dac rade, dysk ssd

Opublikowano

NIe pojdzie z dymem moge podac tylko ogolną specyfikacje, bo komp nie jest moj. Procek i7, 4gb ram, mobo odpowiednie, zasilacz tez powinien dac rade, dysk ssd

Marka, model zasilacza?

KLIK!

Opublikowano

dokladnie jaki zasilacz?

no dobra, lekko przesadzilem, chodz za tyle czasami mozna wyrwa taka sztuke

jak taniej to hd 7870

­

Opublikowano

mam 800zł i w tym musze zmienic zasilacz dokupic 4gb ram i karta g.

No to w czym problem? Dostałeś konkretną odpowiedź, że możesz zamawiać, propozycję grafik też dostałeś.

KLIK!

Opublikowano

Albo weź tańszy zasilacz (Chiefteca jakiegoś np.) i dołóż do 750 Ti. 

KLIK!

Opublikowano

a czy moje wybrane GTX 650 Ti nie jest lepsze od  r7 260x i 750 Ti?

Nie, nie jest.

KLIK!

Opublikowano

z jakiejs konkretnej firmy wybrac r7 260x ? http://www.agito.pl/S/karty-graficzne.84/R7%20260X Jeszcze ten zasilacz bedzie tamten czy cos lepszego poszukac?http://www.agito.pl/zasilacz-silentiumpc-deus-g1-80plus-bronze-500w-221-657094.html?cid=220ten tez moge wziasc lepszy prawda?

najlepiej bierz od asusa/msi

Czytasz Ty co ludzie Ci piszą?

KLIK!

Opublikowano

osobiscie szczerze tak patrze na te karty to po za asusem z DirectCU II nie ma nic ciekawego, msi ponoc glosna pod obciazeniem i sie znacznie bardziej grzeje

jesli cie stac asus wita

­

Opublikowano

tak że nawet ten Antec VP-PC 500W za drogi, ale czy nie lepiej ten silentiumpc? Z jakiej firmy wziaść karte nikt mi nie napisal   Sry. Zamawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...