Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy ten zestaw będzie kompatybilny

Weronika020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym zestawie nie ma obudowy, nie potrzebujesz jej? 

Bardziej widział bym ten zestaw tak: http://www.morele.net/inventory/info/MgKJz1/

Stabilne 60+ spokojnie w cs'ie będzie. (Poza tym w cs'a gra się wszystko na low)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

tak obudowa też , tak wyglądałby cały zestaw :  http://www.morele.net/inventory/info/XD0yHW/

rly ? tylko 60 fps ?? o.O  mój brat ma kompa za 2000zł i ma na średnich stałe 150 -120 fps  kuzyn wymieniał części w kompie i za jakieś 700 zł  powymieniał prawie wszystko i ma na średnich stałe 80 fps

Jaki masz budżet na samą skrzynkę w końcu?

Nie powiedziałem, że będzie 60 fps, tylko 60+, czytaj ze zrozumieniem. Jak chcesz poznać dokładną ilość to dzwoń do wróżbity Macieja.

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

obudowa 158,00 zł 

Nie pytałem się o obudowę. Pytam się jaki masz budżet na samą jednostkę.

KLIK!

Opublikowano

do 250 zł 

250zł? Nie sądze. Jezus, czy dla Ciebie aż tak wielkim problemem jest podanie budżetu jakim dysponujesz na jednostkę centralna? (Nie, nie interesuje mnie ile kosztuje obudowa w Twoim zestawie, ani żadna inna część, potrzebuje budżetu na CAŁOŚĆ)

KLIK!

Opublikowano

jprld  już ci wyżej napisałam

w moim zestawie jest za 158 zł  po co mi jakaś za 500 ~ 800 zł  max na jednostkę to 300 zł 

Nie, nie napisałaś mi. Czytaj ze zrozumieniem. Chcę budżet na cały komputer, co mnie obchodzi budżet na obudowę, który uparcie mi wciskasz. Użyj proszę mózgu (no chyba, że go nie masz) i podaj to o co proszę.

KLIK!

Opublikowano

Masz zamiar wydać tyle hajsu i pchasz się w tak słaby sprzęt? Kuuuuuurwa...:

http://www.morele.net/inventory/info/AJGAgp/

Zamiast tego zalmana kup Geilda Darkforce, morele akurat go nie ma.

To jest zestaw złożony orientacyjnie. Ja bym wybrał takie części, ale kupił je w różnych miejscach.

Np. windowsy na allegro po stówce stoją, monitorek ja ostatnio za 4 stówki sprzedałem 24 calowy benq nówka nieodpakowany, wiec trzeba szukac okazji. Idzie bardzo tanio z*******y sprzet skleić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...