Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nie udało Ci się zlokalizować oficjalnych serwerów gier z odpowiednim pingiem. Zwiększ swój "Maks. akceptowalny ping".

Marras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Przy wyszukiwaniu gier turniejowych wyskakuje mi po 10 minutach bezsensownego czekania taki oto błąd :

Nie udało Ci się zlokalizować oficjalnych serwerów gier z odpowiednim pingiem.
Zwiększ swój "Maks. akceptowalny ping".

Na nic ustawianie największego dopuszczalnego, na nic ustawianie najmniejszego, czy średniego. Po prostu nie działa.

O co chodzi? ...

75217085885568519449.png

Opublikowano

Dobra, się robi. jak coś to dam edita. Wątpię żeby coś pomogło, bo to jest prawdopodobnie wina po stronie Toya. Dla zwężenia możliwości dodam, że odblokowałem ręcznie (nie wiem po co, skoro firewalla mam i tak wyłączonego) porty 7777 i 25565. Próbowałem także różnorakich komend.

@Edit

Nadal nie działa.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Toya sama w sobie blokuje wszystkie port i niema możliwości ich odblokowania. Można się starać o publiczne IP ale trzeba dopłacać 10 zł co miesiąc.

Wina musi leżeć po twojej stronie, ustaw w menu maksymalny pink na 150 lub komendą którą podał kolega wyżej.

Zrób speedtest'a i sprawdź jaki masz ping. Ewentualnie Start --> Uruchom --> cmd --> ping 46.28.247.98

Opublikowano

Toya sama w sobie blokuje wszystkie port i niema możliwości ich odblokowania. Można się starać o publiczne IP ale trzeba dopłacać 10 zł co miesiąc.

Wina musi leżeć po twojej stronie, ustaw w menu maksymalny pink na 150 lub komendą którą podał kolega wyżej.

Zrób speedtest'a i sprawdź jaki masz ping. Ewentualnie Start --> Uruchom --> cmd --> ping 46.28.247.98

http://www.speedtest.pl/test/99798684

@Edit

Dodam jeszcze, że jest to drugie moje konto na CS'ie. Pierwsze parę dni temu działało bez zarzutów.

75217085885568519449.png

Opublikowano

122 pingu przy takim łączu to naprawdę dużo, spróbuj skontaktować się z toy'ą.

Kiedy sam miałem toye, mój ping wynosił około 5-15 więc musieli coś popsuć.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak :

Cyklicznie co 10-15 minut wywala mi internet - bankowo Toya.

Wysokie pingi - bank Toya.

Zauważyłem, że nie mogę się połączyć z PVP.net na Lolu, więc na bank wina Toyi.

Za chwilkę zadzwonie dowiedzieć się co jest nie tak, a od początku wiedziałem że coś zepsuli.

75217085885568519449.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...