Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry i tani komp do gier

hubi250

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś komputer który kosztował by w cenie od 1500zł-2000zł chcę żeby bez problemu na nim poszły gry takie jak Fifa 15 , Bf4 , i nowsze :D Mogę troszkę dorzucić  jak ktoś zna taki proszę pisać

Opublikowano

Za 1500 dostaniesz taki zestawik: http://www.morele.net/inventory/info/fsiMNj/- g3258 + r7 260x - pograsz w większość gier na średnich, chociaż procek będzie się krztusił przy wymagających produkcjach. Sugeruję jak najszybciej dokupić drugą kość ramu.

Ew. za 2000 dostaniesz zestaw z i5: http://www.morele.net/inventory/info/M0oLhK/- pograsz praktycznie we wszystko na średnich, jednak również sugeruję jak najszybciej dokupić drugą kość ramu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ok Dzięki ;) Czyli np Fifa 15 by poszła nawet na średnich i w gry z większymi wymaganiami niż Fifa 15 i bf4 :D

A procesor w zestawie za 1500 zł da radę z takimi grami na średnich ?

Opublikowano

Ok Dzięki ;) Czyli np Fifa 15 by poszła nawet na średnich i w gry z większymi wymaganiami niż Fifa 15 i bf4 :D

A procesor w zestawie za 1500 zł da radę z takimi grami na średnich ?

Tak. Jak myślisz o komfortowym graniu w befea to druga kość ramu nie zaszkodzi.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...