Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metoda płatności.

-Alpa_Chino-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poniewaz mam zamiar kupic czolg premium, konkretnie IS-6 to tutaj pojawia sie pytanie jak kupic nie uzywajac zadnych z rodzai kart. Czy jest jakas mozliwosc zakupienia tylko i wylacznie przez gotowke ??

Opublikowano

Pewnie, że jest. Idziesz do sklepu, (np. Żabka, Freshmarket, kiosk) i kupujesz punkty PSC. Więcej szczegółów znajdziesz na stronie głównej Worldoftanks.eu.

Trwa nasza współpraca z firmą Sedoc, zajmującą się sprzedażą gier, programów oraz doładowań do gier online. W wyniku umowy możecie kupić złoto w jednym z tysiąca punktów sprzedaży na terenie całej Polski. W ofercie dostępne są następujące wartości: 1000, 2500, 5500, 7500.

Ostatnio do już znacznej liczby miejsc, w których możecie uzupełnić swoje zasoby, dołączyły także sklepy sieci Żabka oraz Freshmarket.

Informujemy także, że trwa specjalna oferta promocyjna: jeśli kupicie złoto do naszych gier w sklepie sieci Żabka, będziecie mogli otrzymać dodatkowe 500. Śpieszcie się – liczba specjalnych kluczy promocyjnych jest ograniczona! Szczegóły na stronie Sedoc.

Aby doładować konto złotem, nie potrzeba karty kredytowej, konta bankowego czy telefonu, od teraz można je zakupić za gotówkę. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o sposobie kupowania oraz o tym, gdzie znajduje się najbliższy punkt sprzedaży, wejdźcie na stronę Sedoc.

Kody z doładowaniami do naszych gier możecie nabyć w następujących miejscach:

• Kolporter
  • Billbird (ABC, Lewiatan, Społem, Kefirek, Carrefour i inne)
  • PayUp
  • Optylio
  • Bluepay
  • Żabka
  • Freshmarket
Opublikowano

Właśnie korzystając z okazji nie będę nowego tematu zakładał tylko tutaj spytam. Chcę coś kupić w sklepie premium i zapłacić kartą i... wyskakuje opcja chwilowo niedostępna... już tak od 3 dni chce typka 64 kupić i nie mogę :/

Opublikowano

Właśnie korzystając z okazji nie będę nowego tematu zakładał tylko tutaj spytam. Chcę coś kupić w sklepie premium i zapłacić kartą i... wyskakuje opcja chwilowo niedostępna... już tak od 3 dni chce typka 64 kupić i nie mogę :/

Środki na karcie są?

Opublikowano

Co to PSC to mi nie odpowiada ponieważ nominały są 20, 30, 50, 100 lub 300 PLN. Co do tej Żabki to ktoś kupował już w ten sposób i czy mógłbym kupić jednocześnie 7500 oraz 2500kG abym mógł tego IS'a w grze zakupić ??

Opublikowano

Co to PSC to mi nie odpowiada ponieważ nominały są 20, 30, 50, 100 lub 300 PLN. Co do tej Żabki to ktoś kupował już w ten sposób i czy mógłbym kupić jednocześnie 7500 oraz 2500kG abym mógł tego IS'a w grze zakupić ??

No, ja nie kupowałem. Pewnie, że mógłbyś kupić 7500+2500.

tak... :D nie tylko ja tak mam... kolega też :P

A próbowałeś przelewem? Też miałem problemy z płatnością kartą, ale z reklamą FB.

Opublikowano

Pewnie, że jest. Idziesz do sklepu, (np. Żabka, Freshmarket, kiosk) i kupujesz punkty PSC. Więcej szczegółów znajdziesz na stronie głównej Worldoftanks.eu.

Trwa nasza współpraca z firmą Sedoc, zajmującą się sprzedażą gier, programów oraz doładowań do gier online. W wyniku umowy możecie kupić złoto w jednym z tysiąca punktów sprzedaży na terenie całej Polski. W ofercie dostępne są następujące wartości: 1000, 2500, 5500, 7500.

Ostatnio do już znacznej liczby miejsc, w których możecie uzupełnić swoje zasoby, dołączyły także sklepy sieci Żabka oraz Freshmarket.

Informujemy także, że trwa specjalna oferta promocyjna: jeśli kupicie złoto do naszych gier w sklepie sieci Żabka, będziecie mogli otrzymać dodatkowe 500. Śpieszcie się – liczba specjalnych kluczy promocyjnych jest ograniczona! Szczegóły na stronie Sedoc.

Aby doładować konto złotem, nie potrzeba karty kredytowej, konta bankowego czy telefonu, od teraz można je zakupić za gotówkę. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o sposobie kupowania oraz o tym, gdzie znajduje się najbliższy punkt sprzedaży, wejdźcie na stronę Sedoc.

Kody z doładowaniami do naszych gier możecie nabyć w następujących miejscach:

• Kolporter
  • Billbird (ABC, Lewiatan, Społem, Kefirek, Carrefour i inne)
  • PayUp
  • Optylio
  • Bluepay
  • Żabka
  • Freshmarket

To nie jest psc tylko Sedoc. Prawie to samo, tylko że przez PSC jest taniej.

Pisz do supportu WG, raczej ich wina.

Kup 100 + 30 + 30, albo 100 + 20 + 20 + 20 (zazwyczaj nie mają 30zł).

Opublikowano

A czyli można tak jakby na raty za pomocą PSC  i wpisać kilka kodów na raz ?? Nie wyskakują jakieś niemiłe niespodzianki ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...