Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka arta ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brytyjskie i amerykańskie. Imo lepszy GC, tylko low tiery są bardzo słabe. Słaby zasięg, ładują po 10 sekund a biją po 50. Amerykańskie częściej ściągają na strzał.

Opublikowano

Mam dyskurs i nie wiem czym się kierować :P Szybkostrzelnością czy mocnym jebnięciem ? 

To zależy od Ciebie, ja wolę wypłacić bułę i poczekać niż się szczypać 

Opublikowano

Dobijają mnie niektore komentarze, szczegolnie ten Juri pod kazdym tematem musi palnac jakas glupote.

Idz linia brytyjska, od bishopa bardzo przyjemnie sie gra, jestem na szostym poziomie tej linii wiec dalej sie nie wypowiem. Maja one najlepsza parabole lotu i mozesz wyciagac czolgi zza kamieni i budynkow (nie wszystkich). Dycha bardzo przyda sie na cw. Nie sluchaj tamtych bzdet bo wcale nizsze tiery nie wala po 50. Sciagniesz sobie moda na inny widok w arcie (ten znany) i wycelujesz w tyl. W HT wchodzi zazwyczaj 100-200 w cos miekszego za max (400) A reload 10s. Najprzyjemniejsze arty wg mnie, polecam.

graphic.png

Opublikowano

Dobijają mnie niektore komentarze, szczegolnie ten Juri pod kazdym tematem musi palnac jakas glupote.

Idz linia brytyjska, od bishopa bardzo przyjemnie sie gra, jestem na szostym poziomie tej linii wiec dalej sie nie wypowiem. Maja one najlepsza parabole lotu i mozesz wyciagac czolgi zza kamieni i budynkow (nie wszystkich). Dycha bardzo przyda sie na cw. Nie sluchaj tamtych bzdet bo wcale nizsze tiery nie wala po 50. Sciagniesz sobie moda na inny widok w arcie (ten znany) i wycelujesz w tyl. W HT wchodzi zazwyczaj 100-200 w cos miekszego za max (400) A reload 10s. Najprzyjemniejsze arty wg mnie, polecam.

Widzę kolejny specjalista. Przecież powiedziałem prawie to co Ty, nawet czytanie ze zrozumieniem u pomidorków widzę leży.

Grałem tymi czołgami i bardzo często wchodzi po 50 w HT wyższego tieru. Te czołgi są słabe i nieprzyjemne, a linia zaczyna się od 6 tieru. Ciekaw jestem jak chcesz celować w słabe punkty artylerią... Nawet z tym modem nie mamy pewności czy trafimy, nie mówiąc już o celowanie po WS.

Do tego - jak często widzisz jak z FV304 wchodzi za full dmg? Tylko jak strzelasz w czołgi typu Hellcat, T37. Zazwyczaj dmg jest w okolicach 100-200, gdyby tego było mało - brak splesha. Przynajmniej RoF to nadrabia.

Opublikowano

Widzę kolejny specjalista. Przecież powiedziałem prawie to co Ty, nawet czytanie ze zrozumieniem u pomidorków widzę leży.

Grałem tymi czołgami i bardzo często wchodzi po 50 w HT wyższego tieru. Te czołgi są słabe i nieprzyjemne, a linia zaczyna się od 6 tieru. Ciekaw jestem jak chcesz celować w słabe punkty artylerią... Nawet z tym modem nie mamy pewności czy trafimy, nie mówiąc już o celowanie po WS.

Do tego - jak często widzisz jak z FV304 wchodzi za full dmg? Tylko jak strzelasz w czołgi typu Hellcat, T37. Zazwyczaj dmg jest w okolicach 100-200, gdyby tego było mało - brak splesha. Przynajmniej RoF to nadrabia.

No to nędznie grałeś tymi czołgami, bo mi jeszcze nigdy nie weszło poniżej 100. Jadąc bishopem w plutonie, rzuciło nas na 8t i zrobiłem top dmg (ok. 1700). Wczoraj FV zrobiłem ponad 2k więc nie wiem jak ty nim grałeś. Widocznie to ty jesteś tym pomidorkiem. Za full dmg wchodzi w te mniej opancerzone cele, u mnie dość często. Mój średni dmg na tych czołgach to 1 - 1,5k.

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam linie brytyjską.

@Edit

Zapraszam do lektury:

graphic.png

Opublikowano

No to nędznie grałeś tymi czołgami, bo mi jeszcze nigdy nie weszło poniżej 100. Jadąc bishopem w plutonie, rzuciło nas na 8t i zrobiłem top dmg (ok. 1700). Wczoraj FV zrobiłem ponad 2k więc nie wiem jak ty nim grałeś. Widocznie to ty jesteś tym pomidorkiem. Za full dmg wchodzi w te mniej opancerzone cele, u mnie dość często. Mój średni dmg na tych czołgach to 1 - 1,5k.

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam linie brytyjską.

@Edit

Zapraszam do lektury:

Skończ opowiadać bajki. 4 tierem robisz "top dmg" na 8t, gdzie 1700 (dla przeciętnego gracza) to niski wynik i dziwne żeby nikt z teamu tyle 8 tierem nie zrobił.

FV robi się taki dmg, bo ma dobry RoF, ale ja tylko mówię, że może wejść za 50, szczególnie w HT. W takiego is-6 za więcej niż 150 nie wejdzie z FV, przynajmniej ja za tyle nie zebrałem.

Ja pomidorkiem xDDDDDDDDDDD Z pewnością na arcie liczy się skill xD drugi omen widzę, tyle że o o wiele mniejszej wiedzy.

Może wejść za full dmg, ale w tych czołgach jest to BARDZO RZADKIE. Tak trudno to zrozumieć?

Opublikowano

Skończ opowiadać bajki. 4 tierem robisz "top dmg" na 8t, gdzie 1700 (dla przeciętnego gracza) to niski wynik i dziwne żeby nikt z teamu tyle 8 tierem nie zrobił.

FV robi się taki dmg, bo ma dobry RoF, ale ja tylko mówię, że może wejść za 50, szczególnie w HT. W takiego is-6 za więcej niż 150 nie wejdzie z FV, przynajmniej ja za tyle nie zebrałem.

Ja pomidorkiem xDDDDDDDDDDD Z pewnością na arcie liczy się skill xD drugi omen widzę, tyle że o o wiele mniejszej wiedzy.

Może wejść za full dmg, ale w tych czołgach jest to BARDZO RZADKIE. Tak trudno to zrozumieć?

Skończ spamować i przyjmij to na klate. Pod każdym tematem palniesz jakąś głupote. Nie mówie, że te arty są najlepsze, tylko że przyjemnie się nimi gra i tyle. Kończe te spamy z tobą, które nic nie dają.

graphic.png

Opublikowano

Skończ spamować i przyjmij to na klate. Pod każdym tematem palniesz jakąś głupote. Nie mówie, że te arty są najlepsze, tylko że przyjemnie się nimi gra i tyle. Kończe te spamy z tobą, które nic nie dają.

Żałosne, na prawdę żałosne. Śmiesz twierdzić, że ja mówię głupoty, pomimo tego że ja mam rację i argumenty.

O czym my w ogóle dyskutujemy? Czy ta arta strzela po 50? Strzela i koniec. Wejdzie za więcej, bo to w końcu są HE'ki. Są czołgi twardsze i miększe... Tak trudno to zrozumieć.

Tak to jest jak się nie ma pojęcia o grze, nie zna mechaniki i obeznanego gracza nazywa pomidorkiem mówiącym "głupoty"...

Opublikowano

Dobra pany... Spokojnie. Są gusta i guściki i o tym sie nie dyskutuje. jedni lubią długo czekać, ale skończyć jebnięciem, drudzy co innego, a trzeci strzelać po 50, ale co chwile. Wybrałem amerykańca, bo cieszy mnie jak jebne za 800 lub wiecej :D 

p.s Fajne fajerwerki ^_^

Opublikowano

Dobra pany... Spokojnie. Są gusta i guściki i o tym sie nie dyskutuje. jedni lubią długo czekać, ale skończyć jebnięciem, drudzy co innego, a trzeci strzelać po 50, ale co chwile. Wybrałem amerykańca, bo cieszy mnie jak jebne za 800 lub wiecej :D 

p.s Fajne fajerwerki ^_^

Nie 50 tylko 100!! Nie obrażaj moich baboczków.

graphic.png

Opublikowano

p.s Fajne fajerwerki ^_^

"There are three kind of lies: lies, damn lies, and statistics." - Mark Twain

@ Zacna dyskusja o FV

Nie grałem tą linią lecz nie raz dostawałem strzały od tego FVła i według mnie stwierdzenie, że wchodzi Ci za 'fulla' jest niedorzeczne... Walił by nawet mocniej od AMX F3?

Opublikowano

@ Juri skoro gra artylerią nie wymaga jakich kolwiek umiejętności, to aż dziw że poziom jaki reprezentują poszczególne typy graczy jest tak różnoraki... Jak to z tobą i osobami twojego pokroju jest ? Niby wszystko wiecie a mimo to wasza wiedza nie ma jakiegokolwiek odzwierciedlenia w rzeczywistości. Wniosek wysnujcie sobie sami. Zapomniałbym, w większości dyskusji swoje zdanie argumentujesz faktem, iż o zgrozo jesteś "dobrym graczem". Pisząc tak uwłaszczasz tylko osobą na miano te zasługujące.

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

A czemu nie polecacie Niemieckich ? 

Hummel, Grill to są całkiem dobre Arty.

Przynajmniej mi sie nimi dobrze gra. 

Opublikowano

A czemu nie polecacie Niemieckich ? 

Hummel, Grill to są całkiem dobre Arty.

Przynajmniej mi sie nimi dobrze gra. 

Polecają te które sprawdzają się na cw i w późniejszej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...