Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier.

BaRTo7sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę kupić nowy komputer do gier takich jak Minecraft i Cs:Go.Mój laptop w minecrafcie wyciąga max 120 fps.Chodzi mi oto żeby grać na średnich ustawieniach w te obie gry i mieć stałe 120fps przy nagrywaniu.Oczywiście w Cs:go może być troche mniej.

Specyfikacja:

PROCESOR: Amd fx 6300 6x 4.1 GHz TURBO

PŁYTA GŁÓWNA: M5A78L - M LX3 4x USB 2.0 4x SATA 3GB/S

PAMIĘĆ RAM: 8GB 1600 MHz

DYSK: Western Digital WDI0EZEX 1TB 7200 obr/min 64 MB Cache

KARTA GRAFICZNA: Asus gtx 750ti 2GB

ZASILACZ: 500W

SYSTEM: Właśnie niewiem jaki wybrać mam do wyboru te 2: WIndows 7 64BIT,Windows 8 64BIT.

Chodzi mi głównie o to czy będzie można sobie spokojnie grać na tej grafice w 120fps.

Widziałem filmik z minecrafta na tej grafice: https://www.youtube.com/watch?v=nTcz0sTZrTk&index

Proszę o szybką odpowiedź.Pozdrawiam.

Opublikowano

To jest jakiś gotowiec z allegro?

Przeczytaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1325337-komputery-z-allegro-koniecznie-przeczytaj/

Podaj budżet to złoży się coś lepszego.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

@KrystianHD tylko właśnie niechce składać tylko kupić odrazu cały zestaw.

Nikt Ci nie każe składać, możesz zamówić sobie złożony, gotowy do działania zestaw, podaj więc budżet, i złoży się coś lepszego od tego syfu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Kupując w sklepie morele.net i używając specjalnego kodu komputer przychodzi do twojego domu już gotowy nic tylko grac 

Opublikowano

@Nitex Max budżet: 1800zł - Może być o 50 albo 100 zł więcej, a czemu akurat syfu jak widziałem na tej grafice jak koleś przy nagrywaniu miał 140-250 fps.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...