Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go po wbiciu na serwer wylacza mi KOMPA! HELP!

kacperos14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie dodam ze boty normalnie mi chodza oraz ze niektore ale to w malych ilosciach sladowych serwery.

To nowy PC.Specyfikacja:

Procesor:AMD FX-8320 eight core procesor

Karta Graficzna:Gigabyte radeon r9 280x 3gb 384bit

Zasilacz:Titan 600W

RAM:8GB

System:W7 64 bity

Plyta glowna: jakas AS Rock  nie pamietam dokladnej nazwy w kazdym razie kosztowala mnie 200zl

HELP!

Przepraszam zobaczylem dopiero moje tematy w koszu wczoraj byly komunikaty o nieprawidlowych kodach weryfikacji mimo ze byly dobre i naklonowalo mi tematow.

Opublikowano

Wyłącza ci komputer dziwne .

Masz antywirusa na kompie ?

Najlepsze co zrób to albo sprawdź spójność plików albo przeskanuj cały komputer ( Jeśli masz dużo programów / gier skanowanie będzie długo trwało ) Ja skanowałem 8 h.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Pobierz SpeedFan i sprawdź temperatury podczas gry. Odpalasz sobie okienko z grą, obok SpeedFana i patrzysz czy nic ci się nie grzeje (szczególnie GPU, CPU, HD0, PSU)

Opublikowano

Spojnosc sprawdzalem ale speed fanem nie ma co mierzyc bo nawet do gry nie moge wejsc... on ma zamontowane 8 wiatrakow i ja swoj jeszcze dostawilem ogromny.Wiec grzac sie nie grzeje

Opublikowano

Komp z allegro,a model masz powyzej poczytalem i tak samo pisze na samym zasilaczu "Titan-600W"A znalezc cos w moim domu to cud wiec papiery nie pamietam gdzie wlozylem...

Opublikowano

To zmieniaj zasilacz czym prędzej, jest to typowy black-list od allegro.

Do tego zestawu minimum 550W czystej mocy, zmiana zasilacza naprawi twój problem. Koszt nowego ~ 250zł. (ofc. markowego).

graphic.png
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkacperos14

Rebeltec Titan 600W ? Jeśli tak to wymieniaj zanim kompa stracisz, kumpel to miał (kupił nówke za 100zł, hehe pacz jaka promocja) i spalił sobie podzespoły... Kup sobie jakiegoś BeQuieta, a najlepiej zapytaj w dziale komputery na MPC, oni się znają...

Opublikowano

Chcialbym dodac do tematu nwm czy to ma dalszy zwiazek ale gdy wbilem przez przypadek na serwer na ktory niechcialem wejsc zminimalizowalem gre.Odziwo komputer nie wylaczyl sie jednak sama gra owszem.

Ps:jeszcze zasilacza nie wymienialem nie mam narazie funduszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...