Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mysz do 100zl do csa?;x

tabi0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może A4Tech X748 lub A4Tech Bloody V7

Ewentualnie A4techXL 750BH i XL-760H ale z sensorem Avago 9500

Opublikowano

Posiadam a4tech bloody blazing a9. Mysz jest świetna jak dla mnie, dobrze mi sie gra, mysz jest dość smukła co bardzo mi się podoba. Co do oprogramowania to używałem go, ale nie kupowałem. Jest trial na jakiś czas. Ogólnie posiadając podstawowe oprogramowanie czyli UltraCore 1 i UltraCore 2 nie masz dostępu do tworzenia makra na przyciski. Dopiero po aktywacji UltraCore 3 lub 4 masz do tego dostęp. No ale tak szczerze to nawet posiadając ten trial nie ma tam nic ciekawego w tych makrach. Jedynie obrót o 180 stopni jednym przyciskiem, no ale to może troche dziwnie wyglądać dla innych osób no i mogą posądzić Cie o czity czy coś. Osobiście używam UltraCore2 gdzie na przyciskach 1,N,3 mam 1-pojedynczy strzał, N- podwójny strzał, 3- potrójny strzał. W sumie i tak dużo z tego nie korzystam. Co do redukcji odrzutu lub trybu HEADSHOT w UltraCore 3 nic nie wiem, bo nie chciałem czasem dostać biletu na VACation, if you know what i mean :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...