Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana przez bratanka którem włączyłem moje konto, by klikał na moby i podexpił trochę (czesto mu dawałem i nic sie nie działo). Jak wróciłem powiedział mi ze mu sie wylaczylo. Sprawdzam a tam ban na wszystkie moje konta za nielegalne oprogramowanie. Co moge z tym zrobic?? Nigdy nie jechałem na hackach na tym koncie. Na innym koncie jechalem na fishbocie ale gm mnie nie zlapal bo pilnuje jak lowie ryby (2 okna obok siebie otwarte).

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Weteran
Opublikowano

Moim zdaniem nie chcesz się przyznać o tym , że jechałeś na hackach i wrabiasz w to nie winnego bratanka :P

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Mhm wystawiasz na forum o Hackach na gry Multi Player takich jak metin i myślisz że ci uwierzymy że nie grałeś na hackach ? skąd wiesz może akurat na FB cie GM złapał Tak się zawsze 9- 14 letnie dzieci próbują wymigać od bana więc to nie żadna wymówka że bratanek grał po co mu dawałeś ? Myśli sie co sie robi ...

Nie Twierdze że masz 9-14 lat bo po twoich postach i randze pro user widzę że masz ok 16-24 lata ale także twoja sygna nie świadczy o tym że masz ok 16 - 24 lata bo raczej taki człowiek nie wystawiał by w sygnie Członka z Yangów co nie? nie ale spoko trzeba było myśleć co się robi

Twierdze że masz ok 15-16 lat i chcesz sie po prostu wymigać od bana

MrDeska dobrze powiedziane leci +'ik

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

Nie jechalem na hackach bo wczoraj do mnie gm napisal jak mialem fishbota odpalone i mu odpisalem pozniej wylaczylem fishbota i nie wlaczalem juz . Brakowało mi pare % do 48lvl a chciałem mglista zalozyc wiec bratanek mial mi podexpic nie jest on za madry bo ma 6 lat prawie 7 (mieszka w angli i tam chodzi do szkoly wiec nikogo nie wyzywał bo raczej nie napisał by nic po polsku chodziaz mowic umie )wiec sh itp odpada co moglo byc przyczyna??

i nie mam 15-16 tylko 18

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Nie ma co spamić w tym temacie Poprostu dostałeś bana rozmawiaj z GF a nie z nami co poradzimy ? czego oczekujesz od userów ? tutaj nie piszą ludzie z GF tylko przeglądają posty z hackami zobacz prawdopodobnie dostałeś wiad. e-mail od GF i w niej pisze dlaczego dostałeś bana jeżeli nic nie przysłali znaczy że masz na 100% z hacki w ciągu tygodnia możesz odwołać się od bana

A jak dałeś bratankowi passy znasz tak super angielski żeby sie z nim porozumiec ?

wg. mnie temat do zamknięcia tylko niepotrzebny spam bo jak już napisałem co userzy poradzą ci na bana?

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

chciałem sie zapytac co do ekipy napisać, a ty co w moda się bawisz? Nie pomagasz to nie pisz wogole sam spamujesz. Tak dostałem wiadomość nielegalne oprogramowanie. Pisałem też, że bratanek umie mówić po polsku, ale nie umie pisać. Nie dawałem mu pasów tylko około 10 gdy wychodziłem zalogowałem mu się na konto by mógł pochodzić , czy ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem?! W emailu pisze Niedozwolone oprogramowani nie było napisane jakie, nie było napisane godziny itp.

9 kont mi zablokowali mam nadzieje ze mieli jakis powazny powod.

w tym 5 czystych, 2 z postaciami co chcialem nimi grac i 2 postacie ktorymi gralem

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...