Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs Go Ban

Szczurek Biceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,mam sprawę do graczy Cs:Go .Sprawa ma się tak ,że przez jakiś czas wychodziłem bo miałem problemy z internetem I zostałem zbanowany na tydzień ,po przeczekaniu kary znów zacząłem grać turniejowe aż bardzo przegrywałem i moja drużyna postanowiła mnie wyrzucić z gry ,ponieważ mi słabo szło ,zostałem wyrzucony a tu Ban na kolejne 7 dni proszę o pomoc ktoś miał taki problem lub zna rozwiązanie ? Proszę o szybką pomoc.Z góry dziękuje :(

Opublikowano

Jeżeli jesteś wyrzucany zbyt wielu gier to jest ban .

Nic nie poradzisz to są zasady volvo

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jeśli chcesz żeby bany krócej trwały zrób sobie przerwę koło 1 miesiąc i powinno banować od początku 30 min > 1 h i tak dalej.

Opublikowano

Cześć ,mam sprawę do graczy Cs:Go .Sprawa ma się tak ,że przez jakiś czas wychodziłem bo miałem problemy z internetem I zostałem zbanowany na tydzień ,po przeczekaniu kary znów zacząłem grać turniejowe aż bardzo przegrywałem i moja drużyna postanowiła mnie wyrzucić z gry ,ponieważ mi słabo szło ,zostałem wyrzucony a tu Ban na kolejne 7 dni proszę o pomoc ktoś miał taki problem lub zna rozwiązanie ? Proszę o szybką pomoc.Z góry dziękuje :(

Polecam zmienić internet , dostawce.

Przed dołączeniem do gry liczyć się z konsekwencjami jakie są po rozłączeniu się z serwerem.

Poćwiczyć troche na DeathMatchu.

@topic

//

Co do tematu ,nic nie zrobisz.

Nawet jakbyś napisał do supportu z prośbą o UB odpiszę zapewne po 2 tygodniach z odpowiedzią Negatywną.

wiem tylko ze ja zostalem wyrzucony 1 raz to ewidentnie nie moja wina co zrobić? 

Nic nie zrobisz ...

Zostałeś wyrzucony z gry z pewnego powodu.

Opublikowano

Polecam zmienić internet , dostawce.

Przed dołączeniem do gry liczyć się z konsekwencjami jakie są po rozłączeniu się z serwerem.

Poćwiczyć troche na DeathMatchu.

@topic

//

Co do tematu ,nic nie zrobisz.

Nawet jakbyś napisał do supportu z prośbą o UB odpiszę zapewne po 2 tygodniach z odpowiedzią Negatywną.

Do suportu nawet się nie opłaca pisać . 

I tak nie dostaniesz ub nawet jesli to nie jest z twojej winy jedynie możesz dostać jak coś ci się zbuguje i vac da ci bana za nic

a nie da się ominąć bana samodzielnie ?

Nie 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

a nie da się ominąć bana samodzielnie ?

Nie ma takiej możliwości pozostaje cierpliwe czekanie lub stworzenie nowego konta i zakup gry ^^

Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie skoro masz częste problemy z internetem a na głównym koncie widnieje BAN :)

I tak nie dostaniesz ub nawet jesli to nie jest z twojej winy jedynie możesz dostać jak coś ci się zbuguje i vac da ci bana za nic

Nie 

Co do pana polecam czytać ze zrozumieniem :)

Opublikowano

Nie 

a jeżeli zmienie IP INTERNETU ? :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...