Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy próbuję połączyć się z niektórymi serwerami na ts3, program się całkowicie wyłącza albo wyskakuje jakiś komunikat i też się wyłącza. Pomocy

P@i@O@t@R@e@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy staram się wejść na jakiś serwer ts3 to w większości program po prostu się wyłącza lub wyskakuje komunikat tak jak na zdj poniżej. Nieważne co kliknę i tak się wyłącza. Już przeinstalowałem program, usuwałem pliki ts z %appdata%, zmieniałem identyfikator, w przypadku próby odblokowania programu w zaporze wogóle ts nie był na liście możliwych do blokowania/odblokowania. Pomocy

post-702857-0-01696600-1419705802.png

Opublikowano

Kiedy pobieram wersję na 64 to nie mogę jej zaktualizować. na stronie oficjalnej ts też jest tylko ts3 32bit

Dobra. Zaktualizowalem. problem powrócił. Wyświetla się komunikat ze screena

Opublikowano

Przenieś cały ts z dysku na którym masz na C/D też miałem podobny problem na komputerze :) jeżeli masz system 64 bit to pobierasz 64 bit a jeżeli 32 to 32 :)

ddasd 

Opublikowano

Przenieś cały ts z dysku na którym masz na C/D też miałem podobny problem na komputerze :) jeżeli masz system 64 bit to pobierasz 64 bit a jeżeli 32 to 32

Przeniesienie na inny dysk nie pomogło :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...